Χίλιεμαρκ: "Η κατάσταση έγινε δύσκολη όταν ο πρόεδρος «έκλεψε» και τα χρήματα εξαφανίστηκαν!"

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ μίλησε για την οικονομική κατάσταση στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως η κατάσταση έγινε δύσκολη όταν ο πρόεδρος... «έκλεψε», ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να κάνει ο ίδιος προσφυγή.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε Μέσο της πατρίδας του:

"Τις περισσότερες φορές ήταν καλά τα πράγματα στην Ελλάδα. Το θέμα των πληρωμών ήταν που σε έκανε να σκεφτείς κάτι παραπάνω. Στο τέλος, όλοι ελπίζουμε πως αυτή η κατάσταση θα λυθεί. Δεν είναι τόσα πολλά για να σε κάνουν να ανησυχείς, όμως, η κατάσταση έγινε δύσκολη όταν ο πρόεδρος «έκλεψε» και τα χρήματα εξαφανίστηκαν."

Για το αν έχει δει το χρώμα του χρήματος: "Όχι, όχι όλα. Χρειάζονται ακόμα αρκετά. Τώρα, όμως, είμαι πίσω στην Ιταλία, παίζω και είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό. Έχω ανθρώπους που ασχολούνται με αυτά τα κομμάτια και πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα είναι εξαιρετικά."

Για το αν σκέφτεται και αυτός τη προσφυγή, όπως ο συμπατριώτης του Χουλτ: "Αυτή τη στιγμή όλα αυτά τα ζητήματα που είναι στο τραπέζι, τα χειρίζεται ο εκπρόσωπός μου. Εγώ συγκεντρώνομαι στο ποδόσφαιρο."

Για τα χρήματα που του οφείλονται: "Σίγουρα ο καθένας θα το σκεφτεί αυτό. Το αν θα τα πάρω τώρα ή αργότερα δεν έχει αποφασιστεί. Οι άνθρωποι μου πάντως είναι άναυδοι με όσα συμβαίνουν. Στην Ελλάδα έμαθα να συγκεντρώνομαι άσχετα με πράγματα που μπορούν να σε επηρεάσουν. Έγιναν πολλά εκτός πλάνου και γύρω από το κλαμπ, διάφορα πράγματα και υπήρχαν πολλά πράγματα που μπορούσαν να επηρεάσουν. Πρέπει να συγκεντρώνεσαι στο να παίζεις. Υπήρχαν αναταραχές. Ήταν καλό που βρέθηκα στον Παναθηναϊκό και έπαιξα, με αποτέλεσμα να έχω ρυθμό επιστρέφοντας στην Τζένοα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.