«Γιορτάστε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο ΟΑΚΑ!»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τις φίλες του συλλόγου να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο ΟΑΚΑ, με μια σειρά προνομίων για το ματς με τον Πανιώνιο!


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Στο πλαίσιο της σημερινής  Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας (διεθνής ημέρα των δικαιωμάτων των γυναικών), η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θέλοντας να τιμήσει τις γυναίκες, ανακοινώνει ειδικά προνόμια για τις φιλάθλους της ομάδας μας στον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο Βίκος Cola (11/3, 17.00) στο ΟΑΚΑ.

Το σημαντικότερο όλων είναι πως στη συγκεκριμένη αναμέτρηση το κόστος εισιτηρίου για τις γυναίκες θα είναι μόλις 3 ευρώ! Να σημειωθεί πως για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται φυσική παρουσία στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ (την ημέρα του αγώνα, από τις 15.00) και δεν ισχύει για ηλεκτρονική αγορά!

Επίσης, οι γυναίκες που θα δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (11/3) θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν έκπτωσης 20% σε όλα τα γυναικεία προϊόντα του Paoshop κατά τη διάρκεια του αγώνα!

Σημεία πώλησης εισιτηρίων

Εξάλλου, η προπώληση των εισιτηρίων τόσο για τον αγώνα με τον Πανιώνιο Βίκος Cola, όσο και για τους δύο εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού Superfoods για την κανονική περίοδο της Euroleague (στις 20/3 με τον Ερυθρό Αστέρα και στις 30/3 με τη Βαλένθια) συνεχίζεται από τα κάτωθι σημεία:

* Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή 10.00-18.00).

* Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)

*Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του  εισιτηρίου τους, έως και 1 ημέρα πριν τον αγώνα.

*Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους  από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).

*Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 2 ώρες πριν την έναρξη και μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ "Ειρήνη" και στο Parking 5.

* Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.