Επικοινωνία Γιαννακόπουλου - κυβέρνησης για ΟΑΚΑ και ΠΑΕ!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται σε επικοινωνία με την κυβέρνηση, με σκοπό να αποκτήσει ολόκληρο το ΟΑΚΑ και στην συνέχεια την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!


Σύμφωνα με δημοσίευμα της «LiveSport», ο ισχυρός άντρας της «πράσινης» ΚΑΕ είχε την περασμένη εβδομάδα επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα, μέσω ενός συμβούλου του πρωθυπουργού, με τον Γιαννακόπουλου να ρωτάται αν θέλει ολόκληρο το ΟΑΚΑ ή κομμάτια του και να απαντάει πως "Συζητάω τα πάντα!".

Ο Γιαννακόπουλος, μαζί με ένα γκρουπ ξένων funds είναι πιο «ζεστός» από ποτέ στην προοπτική να αναλάβει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με το ΟΑΚΑ πάντως να αποτελεί βασική προϋπόθεση. "Αν βγάλουμε άκρη με το γήπεδο και καταλήξουμε με το ΟΑΚΑ, τότε σίγουρα θα πάρω την ΠΑΕ!" έχει μεταφέρει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην κυβέρνηση.

Το πλάνο του μάλιστα περιλαμβάνει και δημιουργία πολλών εμπορικών χώρων μέσα στο Ολυμπιακό Κέντρο, με σκοπό να τους εκμεταλλευτεί οικονομικά το τριφύλλι. Τέλος, πρόθεση της κυβέρνησης είναι μέχρι το Πάσχα να υπάρχει οριστική συμφωνία τόσο για το ΟΑΚΑ, όσο και ανάμεσα σε Γιαννακόπουλο και Αλαφούζο για την ΠΑΕ.

"Να κάνουν Ανάσταση ευτυχισμένοι οι οπαδοί του τριφυλλιού!" ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.