Βουγιούκας: "Η οικογένειά μου θα ψηφίσει στο δημοψήφισμα!"

Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε για την νίκη επί της Μπασκόνια και την δική του απόδοση, ενώ αναφέρθηκε και στην διαμάχη του Γιαννακόπουλου με την Euroleague αλλά και το επικείμενο δημοψήφισμα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «SDNA»:

Για τα όσα έγιναν στο ματς με την Μπασκόνια: "Η νίκη είναι αυτό που κρατάμε. Ευτυχώς είχαμε "χτίσει" μια διαφορά ασφαλείας. Αν προς στο τέλος μια - δυο φάσεις δεν είχαν πάει στραβά για εμάς θα ήταν άλλο παιχνίδι. Είναι κάτι που πρέπει, όσο προχωράει η σεζόν, να το ελαττώσουμε και να μην το επιτρέπουμε, ειδικά στην έδρα μας. Δεν πρέπει να χάνουμε έτσι τη διαφορά."

Για τη δική του παρουσία το τελευταίο διάστημα, που είναι σταθερά καλή και σε ανοδική πορεία: "Νιώθω καλά, είμαι καλά. Θέλω να είμαι όσο πιο ουσιαστικός και αξιόπιστος γίνεται. Έχω βρει έναν ρόλο, ξέρω τι ζητάει ο προπονητής από εμένα. Με χρησιμοποιεί, μου ακουμπάει την μπάλα. Ευελπιστώ η συνέχεια να είναι η ίδια."

Για το πόσο επηρεάζονται οι «πράσινοι» από την διαμάχη της ομάδας με την Euroleague: "Σίγουρα σε επηρεάζει, όταν υπάρχει μια αμφίρροπη κατάσταση, που δεν ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι. Όμως, ως επαγγελματίες, οφείλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να ελέγξουμε. Σε μεγάλο βαθμό κάναμε τη δουλειά μας. Εννοείται πως η νίκη είναι αφιερωμένη στον πρόεδρο, που έλειπε και στους φιλάθλους μας, που ήρθαν και μας υποστήριξαν."

Για την απόφαση των παικτών να διαμαρτυρηθούν και να μην πάνε στο κέντρο του παρκέ κατά τη διάρκεια του ύμνου της Euroleague: "Αυτό είναι κάτι στο εσωτερικό της ομάδας, δεν μπορώ να το σχολιάσω. Ήταν σίγουρα ένα μήνυμα. Δείξαμε ότι ως ομάδα, παίκτες και προπονητές, δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το τι γίνεται. Δώσαμε ένα μήνυμα."

Για το αν θα ψηφίσει στο δημοψήφισμα: "Όχι, αλλά έχω πάρει κάποια διαρκείας για την οικογένειά μου, οπότε θα τους βάλω αυτούς να ψηφίσουν!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.