Τεράστιο «διπλό» με μαχητική ψυχή!

Οι μάγκες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου πραγματοποίησαν μεγάλη εμφάνιση και με ανατροπή κατάφεραν να κερδίσουν με 1-3 σετ τον Εθνικό, παίρνοντας μια πολύτιμη -εν'όψει των play-out- νίκη!


Το τριφύλλι δεν ξεκίνησε καλά το ματς, αφού βρέθηκε πίσω με 7-1 και είδε τον Εθνικό να ξεφεύγει στο πρώτο σκορ. Τα τάιμ-άουτ του Ανδρεόπουλου βελτίωσαν την κατάσταση, η είσοδος των Ανδρεόπουλου και Μπέλου έδωσε... άλλη πνοή στην ομάδα, όμως το σετ τελικά χάθηκε.

Η εικόνα του υπόλοιπου ματς όμως ήταν αντιστρόφως ανάλογη. Ο Παναθηναϊκός πήρε εύκολα το δεύτερο σετ, «χτίζοντας» μια σημαντική διαφορά από το ξεκίνημα, ενώ ανεβάζοντας την απόδοσή του στο κρίσιμο σημείο (μετά το 18-18) κατάφερε να κατακτήσει και το τρίτο σετ, κάνοντας την ανατροπή.

Το τέταρτο σετ ήταν και το πιο εύκολο για τους «πράσινους», που με την ψυχολογία στα ύψη προηγήθηκαν γρήγορα με 2-6 και 4-11, παίρνοντας τεράστιο προβάδισμα για την συνέχεια. Ο Εθνικός δεν μπόρεσε να επιστρέψει ποτέ και το τριφύλλι πήρε την «καθαρή» νίκη και τους 3 πολύτιμους βαθμούς, που μπορεί να παίξουν τεράστιο ρόλο στην εξέλιξη της σεζόν.

Τα σετ: 25-20, 20-25, 23-25, 17-25

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.