Στραματσόνι: "Άμεσα όλα τα χρήματα, αλλιώς καταγγελία!"

Νέο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό, αφού ο Αντρέα Στραματσόνι απέρριψε την πρόταση των «πράσινων» και ζητάει άμεσα όλα τα οφειλόμενα, απειλώντας με καταγγελίες!


Σύμφωνα με την «LiveSport», ο Ιταλός τεχνικός αρνήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού για αποπληρωμή σε 33 δόσεις και μάλιστα απαιτεί από τους «πράσινους» και 182.000€ για την εφορία, ενώ απειλεί με καταγγελία αν δεν λάβει άμεσα τα χρήματά του.

"Έχοντας λάβει υπόψιν μας την μέχρι τώρα συμπεριφορά του συλλόγου η πρότασή σας απορρίπτεται σε όλο της το εύρος. Η μη συνεργασία από την πλευρά του Παναθηναϊκού έχει δημιουργήσει μεγάλη οικονομική ζημιά στον κ. Στραματσόνι. Σας ζητάμε να καταβάλλεται στον τραπεζικό του λογαριασμό όλο το ποσό το οποίο προέρχεται από την συνεργασία σας. Σε περίπτωση που ο σύλλογός σας δεν πληρώσει τα οφειλόμενα, μας έχει ήδη δοθεί εντολή από τον πελάτη μας να προχωρήσουμε αμέσως σε καταγγελίες κατά του Παναθηναϊκού ενώπιον των αρμοδίων αθλητικών και δικαστικών οργάνων χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση." αναφέρει η επιστολή που απέστειλε ο δικηγόρος του στον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως παρόμοια στάση αναμένεται να κρατήσουν και οι συνεργάτες του Ιταλού, Ρομπέρτο Μούτσι, Φεντερίκο Πανοντσίνι, Ομάρα Ντανέζι και Βιτσέντζο Σάσο, στους οποίους οφείλονται επίσης χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.