Εξοντωτική ποινή στον Γιαννακόπουλο, από την Euroleague!

Η Euroleague επέβαλε εξοντωτική ποινή στον ισχυρό άνδρα του τριφυλλιού, αφού βάσει της ανακοίνωσής της, τον αναγκάζει να μείνει έναν χρόνο εκτός γηπέδων, λόγω σχολίων του στο instagram, κατά των οπαδών της Φενέρμπαχτσέ τον προηγούμενο μήνα.


Αποτέλεσμα εικόνας για δημητρης γιαννακοπουλος

Ως γνωστόν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε αναφερθεί στο προφίλ του στο instagram κατά των Τούρκων οπαδών (μετά την περίφημη φάση με τον Παππά και το Βέσελι που η ίδια η Euroleague είχε αναδείξει ως «κόψιμο» της βραδιάς και την επόμενη μέρα την «κατέβασε»). Η Euroleague είχε ανακοινώσει πως θα κινήσει Πειθαρχική Διαδικασία, για όσα συνέβησαν.


Πραγματοποιώντας την «απειλή» της, η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μέσω ανακοίνωσής της δηλώνει πως ο Γιαννακόπουλος για έναν χρόνο δεν θα μπορεί να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ σε αγώνες της Euroleague ή σε όποιο άλλο γήπεδο αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague:


"Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος του Παναθηναϊκού Superfoods έχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό 12 μηνών από τα γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες της Ευρωλίγκας, εξαιτίας των δημόσιων δηλώσεών, που θέτουν σε κίνδυνο δεόντως αρμονικές σχέσεις ανάμεσα στις ομάδες και είναι επιβλαβή για το άθλημα του μπάσκετ, σε συνδυασμό με το Άρθρο 24.1 του Πειθαρχικού Κώδικα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.