Πασκουάλ: "Να ευχαριστηθεί ο κόσμος το άθλημα!"

Το δικό του μήνυμα εν'όψει του All-Star Game, στο οποίο θα είναι και προπονητής, έστειλε ο Τσάβι Πασκουάλ.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

-Τέσσερα χρόνια μετά από την τελευταία διοργάνωση τo All-Star Game επιστρέφει. Πιστεύετε πως μια τέτοια διοργάνωση μπορεί να βοηθήσει την εικόνα του πρωταθλήματος;

"Θεωρώ πως πάντα είναι ωραίο και ευχάριστο να βρίσκονται μαζί οι καλύτεροι παίκτες του πρωταθλήματος. Σίγουρα πρόκειται για κάτι όμορφο και θα κάνει καλό στην εικόνα του πρωταθλήματος."

-Για τους ίδιους τους παίκτες και τους προπονητές που συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή, τι ακριβώς σημαίνει;

"Θυμάμαι πως μέχρι πριν τρία χρόνια η συμμετοχή στο All-Star Game του ΝΒΑ ήταν κάτι ιδιαίτερο για όλους. Μετά τα τελευταία All-Star Game στο NBA, νιώθω ότι δεν αισθάνονται ακριβώς το ίδιο. Αυτή είναι η αίσθησή μου. Νομίζω, όμως, σε ό,τι αφορά την ελληνική διοργάνωση πως πρόκειται για μια καλή ιδέα."

-Παραδοσιακά, μετά από τις πρώτες διοργανώσεις, επιλέγονται πόλεις της περιφέρειας. Πως σας φαίνεται η επιλογή της Πάτρας;

"Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα να πάμε εκεί για το All-Star Game. Πρόκειται για μια πόλη που αγαπά το μπάσκετ με παράδοση και πολλούς φιλάθλους. Θεωρώ, λοιπόν, πολύ σωστό που αυτή η διοργάνωση θα γίνει εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα στην Πάτρα."

-Θα είναι η πρώτη σας συμμετοχή σε All-Star Game. Είναι κάτι που το περιμένατε;

"Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια… Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτού που με ψήφισαν και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στην τιμή που μου έκαναν."

-Ποια είναι τα μηνύματα περνούν προς τον κόσμο, μέσα από μια διοργάνωση όπως το ΕΚΟ All-Star Game '18;

"Πιστεύω πως το πιο σημαντικό μήνυμα που θα πρέπει να περάσει προς όλους, είναι να ευχαριστηθούν το άθλημα. Να ευχαριστηθούν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Εξάλλου, αυτός είναι ο λόγος που είμαστε εδώ, αυτός είναι ο λόγος που είμαστε επαγγελματίες: να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους. Να τους κάνουμε να χαίρονται το άθλημα. Νομίζω ότι θα είναι ένα ωραίο και ευχάριστο σαββατοκύριακο, που όλοι θα χαρούν."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.