Πασκουάλ: ''Βγάλαμε αντίδραση με ωραίο τρόπο''

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, έμεινε ευχαριστημένος από την αντίδραση της ομάδας ενώ δεν αποκάλυψε τίποτα για μεταγραφικές κινήσεις του τριφυλλιού.

Αποτέλεσμα εικόνας για τσαβι πασκουάλ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: "Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ και να πάρει την πρόκριση. Είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα μετά το τελευταίο παιχνίδι έβγαλε αντίδραση με ωραίο τρόπο. Δείξαμε χαρακτήρα σε άμυνα και επίθεση και αυτό συνέβη γιατί ο ΠΑΟΚ παίζει πολύ καλά. Δεν είναι εύκολο να ελέγξεις τον ρυθμό. Έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία η νίκη μας και μας βοηθάει στο ψυχολογικό κομμάτι ενόψει του αγώνα με την Μπασκόνια."

Για τον Μήτογλου: "Είμαι χαρούμενος γιατί είναι ένας παίκτης που βελτιώνεται καθημερινά σε κομμάτια τακτικής και πνευματικά. Του δώσαμε περισσότερο χρόνο και γιατί το αξίζει και γιατί ήταν έτοιμος."

Για τον Σίνγκλετον: "Ο Σίνγκλετον παίζει τραυματίας το τελευταίους 2,5 εβδομάδες. Προσπάθησε να μας βοηθήσει και τώρα, όμως θεωρήσαμε σκόπιμο να τον ξεκουράσουμε και να του δώσουμε ανάσες για τα επόμενα παιχνίδια."

Για την ενέργεια που έβγαλε ο Παναθηναϊκός: "Πάντα ετοιμάζουμε τα παιχνίδια και προσπαθούμε για το καλύτερο. Κάποιες βραδιές αυτό βγαίνει, κάποιες άλλες όπως στην Γερμανία δεν συμβαίνει αυτό. Επισημαίνω πως αυτό που θέλουμε είναι η προετοιμασία μας να βρίσκεται στον καλύτερο βαθμό."

Για τα μεταγραφικά: "Δεν μιλάω ποτέ γι αυτά τα θέματα. Συγγνώμη, αλλά δεν θα πω κάτι."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.