Παππάς: "Ήταν λάθος η αντίδρασή μου για τον Μπουρούση."

Ο Νίκος Παππάς τοποθετήθηκε ξανά για την διαμάχη του με τον Γιάννη Μπουρούση, ρίχνοντας τους τόνους και τονίζοντας πως αντέδρασε λάθος μ'εκείνη την ανάρτησή του στο instagram.


Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχόλιο ακολούθου του στο instagram, ο Έλληνας γκαρντ έγραψε: "Για πάρτη σου θ'ασχοληθώ και θα απαντήσω. Έγραψα ένα στιχάκι από ένα βιβλίο του φίλου μου του Μιχάλη, με αφορμή βέβαια την αναφορά του Μπουρούση στο περιστατικό του καλοκακριού. Από εκεί και πέρα, δεν ταυτίζονται οι χαρακτηρισμοί με την γνώμη για τον συγκεκριμένο, αν και σίγουρα δεν έχω πλέον και την καλύτερη άποψη. Είναι σίγουρα υπερβολικοί, για αυτό και δεν κατονόμασα κανέναν και το άφησα να αιωρείται μόνο και μόνο για να δείξω κι εγώ την ενόχλησή μου στις αερολογίες του.

Ήταν λάθος αντίδραση όμως. Πλέον, όπως είπα, δεν έχω και την καλύτερη άποψη, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι είναι ένας σοβαρός οικογενειάρχης και ένας καταξιωμένος αθλητής που έζησα μαζί του έντονες στιγμές που δεν θα ξεχάσω. Δεν είμαι τύπος που θα ξεκατινιαστώ εδώ, ούτε όμως θέλω να στιγματίζω αυθαίρετα ανθρώπους, διότι το έχω νιώσει καλά στο πετσί μου  από τα αρδάκια και το θεωρώ εντελώς ανήθικο, δεν μου ταιριάζει."Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.