Ουζουνίδης: "Ίσως είναι καλύτερα που έρχονται δύσκολα παιχνίδια!"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, τόνισε πως μπορούσε να έρθει ακόμη ένα γκολ και επεσήμανε πως ίσως είναι καλύτερα για το τριφύλλι που ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Ακόμα χρειάζεται χρόνος για την ομάδα μας, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε. Πήραμε τους τρεις βαθμούς, έχουμε μια συνέχεια, περιμένουμε την προσθήκη και των άλλων παιδιών ώστε να είμαστε πιο δυνατοί στη συνέχεια. Κοντρολάραμε το παιχνίδι απόψε, κάναμε κάποια λάθη στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως στις τοποθετήσεις μας, με αποτέλεσμα να μην κυκλοφορούμε σωστά την μπάλα.

Τα διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλύτερα και μπορούσαμε να πετύχουμε τουλάχιστον ένα ακόμη γκολ. Γενικά πάντως είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάναμε, η προσδοκία μας για τη συνέχεια είναι να πάρουμε όσα περισσότερα παιχνίδια και βαθμούς μπορούμε. Τα δύσκολα ματς που ακολουθούν δεν μας προβληματίζουν τόσο, γιατί είναι κόντρα σε καλές ομάδες που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, οπότε έτσι όπως είμαστε κι εμείς ίσως είναι καλύτερα για εμάς που τα έχουμε μπροστά μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.