Οικονόμου: "Ήρθα με κλειστά μάτια!"

Ο Βαγγέλης Οικονόμου τόνισε πως όσοι βρίσκονται στον Παναθηναϊκό αντιλαμβάνονται το μέγεθος του συλλόγου και στάθηκε στην απόφαση του Κουρμπέλη να παραμείνει, που συσπείρωσε την ομάδα!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Sportime»:

Τι δεν πήγε καλά κι ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Παναιτωλικό;

"Δείξαμε διάθεση στο ματς, δείξαμε ότι θέλουμε να το πάρουμε. Ήμασταν λίγο νευρικοί μπροστά αλλά εντάξει, έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Προσπαθούμε κι εμείς τώρα να συνηθίσουμε μεταξύ μας. Έφυγαν πολλοί παίκτες, ήρθαν δύο νέα παιδιά (σ.σ. Μυστακίδης-Κάτσε) να μας βοηθήσουν. Πιστεύω θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια και θα πάρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ομάδα μας."

Ήρθες σε μία δύσκολη περίοδο στο «τριφύλλι». Πως βιώνεις την μέχρι τώρα παρουσία σου;

"Ήξερα ότι ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα, αλλά δεν επηρεάζομαι εγώ από αυτά. Πριν έρθω εδώ πέρα γνώριζα τι θα αντιμετωπίσω, όμως είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός. Ήρθα με κλειστά τα μάτια, δεν σκέφτηκα δεύτερη επιλογή! Για εμένα είναι μία ευκαιρία ν’ αποδείξω πως μπορώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος περνάει μία δύσκολη περίοδο, ωστόσο κι εγώ και όλοι πιστεύουμε ότι αυτό θ’ αλλάξει."

Αν θα έδινες μία ευχή για τα 110 χρόνιας ζωής του συλλόγου, ποια θα ήταν αυτή;

"Είμαι χαρούμενος κι εγώ και οι συμπαίκτες μου, που αποτελούμε μέλη της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Σήμερα (σ.σ. χθες) γιορτάζει τα 110α γενέθλιά του κι εύχομαι η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες, όπως παλιά. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και το δείχνει, είναι πάντα δίπλα. Εύχομαι ο κόσμος να συνεχίσει να μας στηρίζει έτσι, μέχρι το τέλος της σεζόν."

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι από τα σημαντικότερα κεφάλαια αυτού του Παναθηναϊκού;

"Σίγουρα ο Ουζουνίδης έχει δώσει μεγάλος βάρος σ’ όλο αυτό που γίνεται και παίζει σημαντικό ρόλο για εμάς. Όπως και ο αρχηγός μας, ο Κουρμπέλης, που έμεινε εδώ. Μέτρησε αυτό που έκανε (σ.σ. να απορρίψει τον ΠΑΟΚ). Είναι ένα γρανάζι για την ομάδα μας. Πρέπει να μείνουμε όλοι μαζί. Είναι δύσκολη η κατάσταση, όμως ενωμένοι και συσπειρωμένοι καλούμαστε να δείξουμε καλό πρόσωπο πάνω απ’ όλα και να πάμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει."

Δηλαδή ό,τι έγινε με Κουρμπέλη-ΠΑΟΚ σας συσπείρωσε περισσότερο και σας υπενθύμισε τι πραγματικά εστί Παναθηναϊκός;

"Ξέρουμε όλοι τι είναι ο Παναθηναϊκός, αλλιώς δεν θα βρισκόμασταν εδώ πέρα. Γνωρίζουμε πως ο σύλλογος είναι πολύ μεγάλος. Δεν αποτελείται από πρόσωπα. Ειδικότερα κι ο Κουρμπέλης και ο κόουτς έχουν δείξει ότι αγαπούν την ομάδα. Ο Κουρμπέλης είναι σημαία, γι’ αυτό είναι αρχηγός! Ο Ουζουνίδης έχει βοηθήσει σε μεγάλο ποσοστό που η ομάδα, παρ’ όλο που δεν παίρνει τα αποτελέσματα τα οποία θέλει, δείχνει ένα καλό πρόσωπο και ανταπεξέρχεται στον αγωνιστικό χώρο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.