Μουνιέ: "Μπορούμε να φύγουμε νικητές απ'το Καραϊσκάκη!"

Την πίστη του πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει στο Καραϊσκάκη εξέφρασε ο Άντονι Μουνιέ, ευελπιστώντας να έχει κι ο ίδιος ενεργό ρόλο στο ντέρμπι.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «LiveSport»:

"Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι και όλοι το περιμένουμε. Έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου και θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη, για να χαρούν και οι οπαδοί μας σε μια πολύ δύσκολη σεζόν. Σίγουρα, ο Ολυμπιακός είναι δυνατός αντίπαλος, αλλά πιστεύω ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και μπορούμε να φύγουμε νικητές."

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι το φαβορί: "Αυτά τα πράγματα δεν παίζουν ρόλο στο χορτάρι. Εκεί θα δείξουμε τι είμαστε και πουθενά αλλού. Θα πάμε για να παίξουμε και θα δούμε τι θα καταφέρουμε."

Για το πως έζησε το ντέρμπι του πρώτου γύρου: "Εκείνη η νίκη ήταν εκπληκτική. Θυμάμαι την ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας, τη χαρά των οπαδών, τις αντιδράσεις τους για πολλές μέρες μετά το ντέρμπι. Τότε δεν είχα παίξει πολύ, αλλά τώρα θέλω να έχω πιο σημαντικό ρόλο. Η επιθυμία μου είναι να νικήσουμε, να έχω καλή απόδοση και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.