Γκάμπριελ: "Σπουδαία κίνηση η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό!"

Ο Κένι Γκάμπριελ χαρακτήρισε σπουδαία κίνηση την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε στην σχέση του με τους Γκιστ και Σίνγκλετον, τους στόχους και τον κόσμο της ομάδας και τους Φώτση - Μπουρούση.


Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «eurobasket»:

Για το γεγονός πως πέρσι μετακόμισε στον Παναθηναϊκό μεσούσης της σεζόν: "Ήταν δύσκολο αρχικά. Χρειάστηκε να ενταχθώ σε μία νέα ομάδα με νέους συμπαίκτες. Ωστόσο, η κίνησή μου αποδείχθηκε σπουδαία. Πήραμε και το ελληνικό πρωτάθλημα, πέρασα ωραία και ήμουν πολύ χαρούμενος όταν έμαθα πως θα συνεχίσω."

Για τον κόσμο στην Ελλάδα: "Η εμπειρία είναι εξαιρετική. Όλοι σε γνωρίζουν και θέλουν φωτογραφίες. Οι οπαδοί μας είναι παθιασμένοι με το μπάσκετ. Μας αποθεώνουν παντού και μας εύχονται τα καλύτερα."

Για τους στόχους της ομάδας του: "Ο στόχος ήταν και θα είναι πάντα οι νίκες. Ωστόσο, δεν γίνεται να νικάς σε όλα τα ματς. Κάθε χρόνο θέλουμε να είμαστε καλύτεροι από τον προηγούμενο."

Για τη σχέση του με τους Σίνγκλετον-Γκιστ: "Είμαστε σαν αδέρφια. Είναι σπουδαίοι παίκτες, κι ακόμη καλύτεροι φίλοι εκτός παρκέ. Μας δίνουν το κάτι παραπάνω σε κάθε ματς με την ενέργεια και τη συγκέντρωσή τους."

Για το γεγονός πως μέχρι πρότινος έπαιζε μόνο στην Εuroleague: "Είναι λίγο δύσκολο. Στο τέλος της ημέρας, όμως, πρέπει να είμαι έτοιμος όποτε μου ζητείται. Πρέπει να είμαι έτοιμος για οτιδήποτε. Σε αυτό το επίπεδο, ακόμη και το να παίξεις λίγα λεπτά, μετράει. Πρέπει να δίνεις την ενέργειά σου σε κάθε κατοχή."

Για την περσινή συνύπαρξή του με τους Μπουρούση-Φώτση: "Έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία. Ο Φώτσης είναι μάλλον ο πιο αστείος συμπαίκτες που είχα ποτέ. Σπουδαίος φίλος και συμπαίκτης. Ο Μπουρούσης είναι παίκτης του κορυφαίου επιπέδου."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.