Μπερτομέου: "Η Euroleague έχει ανάγκη τον Παναθηναϊκό, αλλά..."

Ο Τζόρντι Μπερτομέου τοποθετήθηκε δημόσια για πρώτη φορά μετά την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τονίζοντας πως η Euroleague έχει ανάγκη τον Παναθηναϊκό και εκφράζοντας την ελπίδα του για βελτίωση των μεταξύ τους σχέσεων.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε Συνέντευξη Τύπου στην Κωνσταντινούπολη:

"Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις. Υπάρχουν κάποια ζητήματα. Η Euroleague έχει ανάγκη τον Παναθηναϊκό, αλλά και ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη την Euroleague. Εμείς δεν μπορούμε να αποδεχτούμε τέτοια ασεβή συμπεριφορά. Δεν ανεχόμαστε την ασέβεια απέναντι σε φιλάθλους, προπονητές, παίκτες και παράγοντες. Αν μια ομάδα θέλει να παραμείνει εδώ, θα πρέπει να το κάνει σε ένα αθλητικά φιλικό περιβάλλον. Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις πιο πετυχημένες ομάδες στην Ευρώπη. Ο σύλλογος έχει πολλά τρόπαια και επιτυχίες. 

Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου. Ελπίζω, ωστόσο, πως οι σχέσεις μας σύντομα θα δουν καλύτερες μέρες. Όμως, επαναλαμβάνω, πως κάθε πλευρά οφείλει να συμμορφώνεται με τους κανόνες, ένας από τους οποίους είναι αυτός του αλληλοσεβασμού. Αν όχι, οι σύλλογοι αυτοί δεν μπορούν να μείνουν στην Euroleague!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.