Απολύσεων... συνέχεια

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, ανακοίνωσε σήμερα σε άλλους τρεις εργαζόμενους ότι δεν θα εργάζονται πλέον στον Παναθηναϊκό, ενώ αποχώρησε και ένας μάγειρας απ' το Κορωπί!

Αποτέλεσμα εικόνας για βασιλης κωνσταντινου

Τέλος εποχής λοιπόν για τον Σταμάτη Γαρρή και τον Ανδρέα Δρουκόπουλο που ήταν το δίδυμο στο γραφείο Τύπου, ενώ το ίδιο ισχύει για τον Λάμπρο Αβράμη (τον υπεύθυνο της πράσινης παρακάμερας και της επιμέλειας των βίντεο μετά τους αγώνες της ομάδας), τον υπεύθυνο για τα social media, αλλά και για μία εργαζόμενη από το εμπορικό τμήμα.

Παρελθόν αποτελεί και ένας από τους μάγειρες (!) που υπήρχαν στο Κορωπί για τις ανάγκες όλων των τμημάτων της ομάδας, ενώ παραιτήθηκε και μία εργαζόμενη από το λογιστήριο, το κενό της οποίας πάντως έχει αποφασιστεί να καλυφθεί. Πλέον το υπαλληλικό προσωπικό στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει μείνει στα 20 άτομα.

Την ίδια στιγμή, σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται η μετακόμιση των γραφείων της ΠΑΕ στα νέα, σαφώς μικρότερα, στο Χαλάνδρι (επί της Λεωφόρου Πεντέλης) με απώτερο στόχο την μείωση των εξόδων στο θέμα των ενοικίων των γραφείων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.