ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σε ασφαλές σημείο τα τρόπαια!

Επειδή πολλοί είναι αυτοί που ανησυχούν για την ασφάλεια των τροπαίων του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, εξ'αιτίας της μετακόμισης της ΠΑΕ σε νέα γραφεία, το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ αποκαλύπτει πως οι κούπες βρίσκονται σε ασφαλές σημείο και καλά προστατευμένες!


Η αλλαγή γραφείων της «πράσινης» ΠΑΕ προκάλεσε -δικαιολογημένα- σε αρκετό κόσμο ανησυχία για την ασφάλεια των τροπαίων του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, αφού οι κούπες βρίσκονται σε ασφαλές σημείο.

Συγκεκριμένα, σε μια ειδική αποθήκη, που παρακολουθείται από σύστημα συναγερμού, μεγάλης και γνωστής εταιρίας. Μάλιστα τα κύπελλα είναι σφραγισμένα, σε ειδικές συσκευασίες, για να μην υπάρξει καμία φθορά.

Για την ιστορία, όταν ανέλαβε η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου, τα κύπελλα μεταφέρθηκαν από το «μουσείο» της Παιανίας στην εν λόγω αποθήκη. Η πρώτη αλλαγή γραφείων τα έφερε στις αποθήκες των γραφείων εκείνων, και πάλι προστατευμένα με συναγερμό, ενώ η νέα μετακόμιση τα... επέστρεψε στην αποθήκη της γνωστής, στον χώρο, εταιρίας.

Άρα η νέα μετακόμιση των γραφείων της ΠΑΕ, δεν θα θέσει σε κανέναν κίνδυνο τα τρόπαια, την ιστορία του συλλόγου, αφού αυτά θα παραμείνουν πολύ καλά προστατευμένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.