Ανδρεόπουλος: "Δίνουμε την ψυχή μας για να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό!"

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο final-4 του Κυπέλλου, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας εξακολουθεί να είναι η παραμονή και πως όλοι μέσα σε αυτή δίνουν και την ψυχή τους για να κρατήσουν το τριφύλλι!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «sdna»:

Για την νίκη-πρόκριση επί του Εθνικού: "Δεν ήταν τόσο εύκολο το παιχνίδι όσο αποτυπώνεται στο τελικό σκορ, είχε διακυμάνσεις και νομίζω ότι τα διαστήματα που κάποια από τις δύο ομάδες σέρβιρε καλύτερα έπαιρνε και διαφορές. Κυρίαρχο στοιχείο στο παιχνίδι ήταν το σέρβις και εμείς το κάναμε σωστό στο μεγαλύτερο διάστημα γι' αυτό και και πήραμε την νίκη. Πάντως δεν ήταν εύκολη και το 3-0 μπορεί να μην αποτυπώνει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης."

Για την επερχόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα και τον στόχο της παραμονής: "Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, έχει τις δικές του δυναμικές και ψυχολογίες. Δεν νομίζω ότι παίζει κανέναν ρόλο. Καλώς ήρθε ένα final-4, δίκαια και καλά ήρθε αλλά για εμάς ο στόχος είναι η σωτηρία της ομάδος. Παραμένει πάρα πολύ δύσκολος, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, δίνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα δούμε στο τέλος τι θα καταφέρουμε. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό, δίνουμε όλη την ψυχή μας για το πετύχουμε."

Για το ενδεχόμενο κατάκτησης του τροπαίου: "Τα final-4 είναι ξεχωριστές διοργανώσεις. Είναι ένα παιχνίδι που πολλές φορές αν βρεθείς σε καλή ημέρα μπορείς να έχεις καλό αποτέλεσμα. Εμείς βλέπουμε ένα ματς όπως όλα τα υπόλοιπα, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο."

Για τον γιο του, Χαράλαμπο: "Ο Χαράλαμπος είναι ένας παίκτης του Παναθηναϊκού όπως ακριβώς και οι υπόλοιποι 13. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να προσθέσουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.