Δύο ώρες... βιντεοθεραπεία στο Κορωπί

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκλεισε τους παίκτες του για 2 ώρες στα αποδυτήρια, προκειμένου να τους δείξει βίντεο με τα λάθη τους.


Ο Έλληνας τεχνικός είχε μαζί του ένα DVD με τα λάθη των παικτών του από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, το οποίο τους έβαλε να δουν στην σημερινή προπόνηση. Οι «πράσινοι» έμειναν στα αποδυτήρια για σχεδόν δύο ώρες, με τον κόουτς να τους επισημαίνει τα λάθη τους, λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Είναι ποτέ δυνατόν να τρώμε γκολ μετά από σουτ δικό μας έξω από την περιοχή του αντιπάλου και από βολέ του τερματοφύλακα τους που έχει εντολή από τον πάγκο να μη βιαστεί γιατί τελείωνε το ημίχρονο;

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι χάνετε ματς που ο αντίπαλος μας κάνει μόνο δυο-τρεις ευκαιρίες κι εμείς σπαταλάμε τις φάσεις τόσο εύκολα και χάνουμε γκολ σε κενή εστία! Δεν παίζουμε για να παίζουμε, για να αλλάζουμε πάσες, να κυκλοφορούμε τη μπάλα και να... διασκεδάζουμε.

Παίζετε για να κερδίζετε, όχι απλώς για να... παίζετε, καταλάβετέ το. Είναι τραγικά τα λάθη που κάνετε και είναι αμαρτία απ' το θεό να μην παίρνετε αυτό που δικαιούστε στο τέλος των αγώνων!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.