Χατζηγιοβάνης: "Θα παλέψουμε με το 200% μέχρι τέλους!"

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης τόνισε πως αναγκαστικά πλέον αγωνίζονται όσοι έχουν απομείνει στο ρόστερ, ενώ υποσχέθηκε πως οι «πράσινοι» θα παλέψουν με το... 200% των δυνατοτήτων τους μέχρι το τέλος της σεζόν!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς: "Σημαντικό ότι δεν δεχτήκαμε το γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες μας. Δεν είχαμε όμως καλά τελειώματα και έμεινε το 0-0. Ήμασταν καλύτεροι. Υπήρχαν νεκρά σημεία, αλλά ήμασταν καλύτεροι."

Για τα ματς μακριά από τη Λεωφόρο: "Έχουμε ευκαιρίες, αλλά δεν βάζουμε γκολ. Άμα το κάνουμε, θα έρθουν και τα διπλά και όλα, όπως και στη Λεωφόρο."

Για τους νεαρούς: "Ρίσκο δεν είναι. Για να είναι στην πρώτη ομάδα σημαίνει ότι το αξίζουν. Δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά. Παίζουμε αυτοί που έχουμε μείνει. Πιστεύω στους συμπαίκτες μου. Το μονό που μένει είναι να το δείξουν και στο γήπεδο."

Για την υπόλοιπη σεζόν: "Εμείς οι μικροί και οι υπόλοιποι θα παλέψουμε με το 200% μέχρι το τέλος!"

Για τον ίδιο και τη βελτίωσή του: "Όσο παίζω αποκτώ εμπειρία και όσο παίζω με αυτούς τους παίχτες θα βελτιώνομαι. Σε κάθε αγώνα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για τον Παναθηναϊκό."

Για τον Άγγελο  Αναστασιάδη και τη δωρεά οργάνων: "Είναι κάλο όλοι να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία και να ελπίζουμε στο καλύτερο. Κάνουν κάλο τέτοιες κινήσεις."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.