Τα εισιτήρια με Παναιτωλικό

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον κόσμο για την διάθεση των εισιτηρίων εν'όψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, το Σάββατο.


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας το προσεχές Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου  (19:30) τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα και θα διεξάγεται ελεύθερα για όλους ηλεκτρονικά, μέσω viva.gr.  αλλά και από τα εκδοτήρια, καθημερινά 09:30 έως 17:30. Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα η διάθεση θα πραγματοποιείται από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.    

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:  


Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.