Πίσπας: "Είμαστε Παναθηναϊκός, δεν γίνεται να μην έχουμε στόχο."

Ο Σωτήρης Πίσπας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι δυνατόν να πορεύεται χωρίς στόχους.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το ότι είναι ο μοναδικός επιθετικός: "Είμαι ο μοναδικός επιθετικός αλλά δεν πρέπει να σκέφτομαι τίποτα γιατί είναι μια δύσκολη θέση και υπάρχει και ο Χρήστος. Φυσικά όμως είμαι μικρός ακόμα και έχω πολλά να μάθω. Δεν χρειάζεται βοήθεια ο Χρήστος, είναι πολύ καλός παίκτης και κάνει εξαιρετική δουλειά."

Για την διαφορά της Κ20 με την μεγάλη ομάδα: "Έχει τεράστια διαφορά η Κ20 με την μεγάλη ομάδα, και ιδιαιτέρα στον παναθηναϊκό που είναι μια τεράστια ομάδα υπάρχουν μεγάλη παίκτες και έχουν περάσει πολύ καλοί παίκτες από την ομάδα. Στην Κ20 τα πήγαινα πολύ καλά και το ίδιο θέλω να κάνω και στην πρώτη."

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη: "Φυσικά είναι πολύ σημαντικός για τον παναθηναϊκό και ιδιαίτερα για εμάς τους παίκτες, που μας βοηθάει και κάνει πράγματα πάνω από τις δυνάμεις του για εμάς."

Για το 4-0 με την Κέρκυρα: "Το ξέραμε ότι θα ξεσπάσουμε σε ένα παιχνίδι και τώρα έρχεται ένα σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας, με τον Απόλλωνα."

Για το πρόβλημα που έχει εκτος έδρας ο Παναθηναϊκός: "Μας προβληματίζει και μας στεναχωρεί που δεν κερδίζουμε εκτός έδρας και στεναχωρούμε και τον κόσμο που μας στηρίζει. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε το Σάββατο για να δώσουμε χαρά σε όσους αγαπάνε αυτή την ομάδα."

Για το αν υπάρχει στόχος στην ομάδα: "Δεν γίνεται να πορευτούμε χωρίς στόχο. Είμαστε Παναθηναϊκός, δεν γίνεται να το κάνουμε αυτό. Ο στόχος είναι η πεντάδα."

Για το αν μπορούν να σταθούν τα παιδιά από την ακαδημία στην μεγάλη ομάδα: "Πιστεύω αυτό είναι καθαρά θέμα παιδιού. Στην ακαδημία γίνεται σπουδαία δουλειά. Εγώ είμαι δέκα χρόνια εδώ και γίνεται πού καλή δουλειά και όπως είπα είναι θέμα χαρακτήρα του παιδιού και το αν μπορεί να ανταπεξέλθει στην μεγάλη ομάδα."

Για την πρώτη του εμφάνιση με την πρώτη ομάδα: "Φυσικά είχα λίγο άγχος. Πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ήθελα να αποδείξω κάποια πράγματα, ήθελα να σκοράρω. Φυσικά πίεση υπήρχε γιατί βρίσκεσαι στον Παναθηναϊκό."

Για τα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα: "Είμαι δέκα χρόνια στην ομάδα. Έχω ζήσει πολλά πράγματα στον Παναθηναϊκό, το νταμπλ του 2010, το κύπελλο και τώρα αυτή τη κατάσταση αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε σε αυτό και πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.