Περήφανοι για τους 1525 επίσημους τίτλους

Η συγγραφική ομάδα του βιβλίου «Και Χιλιάδες Τίτλοι», με ανάρτηση στην σελίδα της στο facebook, απάντησε στην κυρία Χριστίνα Τσιλγικίρη σχετικά με την «αμφισβήτηση» των 1525 επίσημων καταγεγραμμένων τίτλων του Παναθηναϊκού.


Αναλυτικά τα όσα έγραψαν:

"Ευχαριστούμε θερμά την κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη για τη διαφήμιση που κάνει στο βιβλίο μας και στους 1525 τίτλους του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.

Θα θέλαμε να την ενημερώσουμε παρ’ όλα αυτά, πως:

Α) Στους 1525 τίτλους του Μεγάλου Συλλόγου δεν συμπεριλαμβάνονται τουρνουά και φιλικές διοργανώσεις, παρά μόνον επίσημοι τίτλοι, που διοργανώθηκαν από επίσημες αρχές και ομοσπονδίες.

Β) Και βέβαια, συμπεριλαμβάνονται τίτλοι όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Και όχι μόνο συμπεριλαμβάνονται, αλλά είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι για τους τίτλους των ακαδημιών μας. Γιατί μέσα από αυτούς αναδεικνύει το μεγαλείο του Ομίλου μας, ο οποίος διαχρονικά καλλιεργούσε σε βάθος πολλά αθλήματα.

Αν η κυρία Τσιλιγκίρη δεν θεωρεί τίτλους αυτούς των ακαδημιών, είναι δικαίωμά της. Ας ενημερώσει όμως και τα τμήματα του Ολυμπιακού που κατακτούν τίτλους σε επίπεδο νέων, εφήβων, κορασίδων κ.λπ., στο ποδόσφαιρο και σε άλλα σπορ, να μην πανηγυρίζουν αδίκως για τις επιτυχίες τους. Γιατί, σύμφωνα με τα γραφόμενά της, οι εν λόγω τίτλοι... δεν μετρούν.

Υ.Γ. Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε αντίστοιχο βιβλίο και για τον Ολυμπιακό, το οποίο θα συμπληρώσει, σε έναν βαθμό, την ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Υ.Γ.2 Υπενθυμίζουμε στους φίλους του Παναθηναϊκού και άλλων σωματείων, πως μπορείτε ακόμα να προμηθευτείτε το βιβλίο μας, είτε μεμονωμένα στην τιμή των 25 ευρώ είτε μαζί με τα υπόλοιπα τρία βιβλία της Κάπα Εκδοτικής (Λεωφόρος Ηρώων, Κάθε Μέρα Σ' Αγαπώ Πιο Πολύ, Παναθηναϊκούπολη) στην τιμή των 35 ευρώ (η προσφορά λήγει στις 3/2).

Υ.Γ.3 Οι συγγραφείς του «Και Χιλιάδες Τίτλοι» έχουν αποποιηθεί οποιοδήποτε κέρδος από τις πωλήσεις του βιβλίου και ολόκληρο το ποσό αυτό δωρίζεται στα ερασιτεχνικά τμήματα του Ομίλου."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.