Πασκουάλ: "Πετυχαίνουμε την Εφές στην καλύτερη στιγμή της."

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Εφές, τονίζοντας πως οι Τούρκοι βρίσκονται στην καλύτερή τους στιγμή, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Νικ Καλάθη.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Πρώτα απ' όλα, θα έχουν τον Ντέρικ Μπράουν που είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην Ευρώπη. Επίσης, ο Ντράγκιτς θα παίξει απέναντί μας και έχει χαρακτήρα και καλές αποφάσεις. Αύριο, θα αντιμετωπίσουμε την Εφές στην καλύτερη στιγμή της."

Για τον Τόνι Ντάγκλας: "Ξέρουμε τον Τόνι Ντάγκλας. Δεν ξέρουμε πώς ακριβώς θα χρησιμοποιηθεί ή όχι και πόσο έχει προπονηθεί. Θα είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τα δυνατά του στοιχεία."

Για τις αλλαγές που έχει επιφέρει η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εφές από τον Εργκίν Αταμάν: "Ο Αταμάν χρησιμοποιεί τα συστήματά του. Έχει επιτυχίες στο παρελθόν, ενώ έχει δώσει και αυτοπεποίθηση στους παίκτες του. Έτσι, νομίζω ότι είναι πιο σημαντική η ψυχολογία παρά οι τακτικές προσαρμογές. Και αυτός και ο Περάσοβιτς είναι εξαιρετικοί προπονητής."

Για τον Νικ Καλάθη: "Μας βοήθησε στη Ρόδο με μόνο μία προπόνηση. Τώρα έχει προπονηθεί περισσότερες μέρες και θα είναι καλύτερος. Θέλει χρόνο, όπως κάθε παίκτης που προέρχεται από τραυματισμό, αλλά θα είναι έτοιμος."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.