Πασκουάλ: "Κανείς δεν θα μιλήσει για τους διαιτητές τώρα..."

Ο Τσάβι Πασκουάλ έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, ενώ άφησε αιχμές για τα σχόλια που γίνονται γύρω από την διαιτησία.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

"Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη, είναι μία ακόμα εντός έδρας, είμαι σίγουρος ότι μετά από αυτό το ματς κανείς δεν θα μιλήσει για τους διαιτητές. Ο σεβασμός είναι κάτι σημαντικό και δεν πρέπει να χάνεται ποτέ και σε κανένα παιχνίδι. Πρέπει να υπάρχει προσοχή σε σχέση με ό,τι λέγεται διότι για όλα υπάρχουν συνέπειες. 

Όσον αφορά το παιχνίδι, παίξαμε σοβαρά όπως μας αρμόζει, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα κι αποφύγαμε τα λάθη. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε σερί και πήραμε διαφορά, ενώ στο τρίτο δεκάλεπτο το καθαρίσαμε με νέο σερί. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο σερί παιχνιδιών που αποτελούν μία πρόκληση."

Για το τι δίνει την ώθηση στους νταμπλούχους Ελλάδας στο ΟΑΚΑ: "Στην έδρα μας έχουμε παίξει σε όλα τα παιχνίδια καλά κι αξίζαμε να τα πάρουμε όλα. Επίσης με τη βοήθεια του κοινού μας είμαστε πιο δυνατοί. Αυτοί μας δίνουν ώθηση στις καλές και τις δύσκολες στιγμές. Καταλαβαίνουν πότε τους χρειαζόμαστε περισσότερο. Γι’ αυτό είπα μετά την Εφές ότι έχουμε το καλύτερο κοινό στην Ευρώπη."

Για το σχόλιο περί διαιτησίας: "Θα πρέπει να κοιτάξουμε μία εβδομάδα πίσω και θα καταλάβουμε σε τι αναφέρομαι."

Για το πλεονέκτημα έδρας στο πρωτάθλημα κι αν θέλει το ίδιο και στην Euroleague: "Η πίεση πάντα υπάρχει. Και σήμερα βγήκαμε να παίξουμε με σεβασμό. Η φιλοσοφία μου είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς κι αυτή τη νοοτροπία θέλουμε να περάσουμε και στους παίκτες."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.