Πασκουάλ: "Είμαστε δεύτεροι γιατί το αξίζουμε!"

Ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στην μεγάλη δυσκολία που θα έχει η «διαβολοβδομάδα» με Φενερμπαχτσέ και ΤΣΣΚΑ για τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως οι «πράσινοι» είναι με την αξία τους στην δεύτερη θέση.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Τουρκία:

"Κάθε παιχνίδι είναι μια πρόκληση για εμάς. Μέχρι τώρα τα πάμε εξαιρετικά, αλλά όπως πάντα, αυτά είναι... παρελθόν. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη. Αντιμετωπίζουμε τη Φενέρμπαχτσε που είναι μια εξαιρετική ομάδα, θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, να κοντρολάρουμε τον ρυθμό και τα λάθη. Ξέρουμε πως η Φενέρ θα παίξει εξαιρετική άμυνα."

Για τις απουσίες των δύο ομάδων: "Δεν ξέρουμε ποιος θα παίξει και ποιος όχι στον αντίπαλο, ξέρουμε τη δική μας κατάσταση. Ξέρουμε πως ο Ματ Λοτζέσκι δεν θα παίξει, εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια στο παιχνίδι."

Για τον Παναθηναϊκό: "Είμαστε στη δεύτερη θέση γιατί το αξίζουμε μέχρι τώρα. Επίσης ο Νικ, κάνει μια εξαιρετική σεζόν, όπως και πέρσι, συνολικά η ομάδα αξίζει τη δεύτερη θέση για τη δουλειά της. Όμως, τώρα, ξέρουμε πως τα υπόλοιπα 13  παιχνίδια που έχουμε στην κανονική περίοδο θα είναι αρκετά δύσκολα. Θα είναι δύσκολο να κερδίσεις τις άλλες μεγάλες ομάδες αλλά και εκτός έδρας. Εμείς θα πρέπει να το καταλάβουμε αυτό, να πάμε βήμα-βήμα, να προετοιμάζουμε καλά τα παιχνίδια, να παίζουμε καλά και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Μετά θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι πολλά πράγματα."

Για τη «διαβολοβδομάδα» και τα ματς με Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ: "Το πρόγραμμα είναι… απίθανο, αυτή την εβδομάδα θα παίξουμε διπλά παιχνίδια με τη Φενέρ και την ΤΣΣΚΑ, πιστεύω πως είναι κάτι πολύ δύσκολο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.