Παράπονα Σφαιρόπουλου - Παπανικολάου για διαιτησία!

Στην διαιτησία απέδωσαν την ήττα από τον Παναθηναϊκό οι Σφαιρόπουλος και Παπανικολάου, που έχουν δείξει πως... δεν μπορούν να αναγνωρίσουν την ανωτερότητα του αντιπάλου τους!


Συγκεκριμένα, μετά την λήξη του αγώνα ο Σφαιρόπουλος σχολίασε: "Να ρωτήσετε τους τρεις διαιτητές, γιατί αυτοί διαμόρφωσαν το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ελληνική διαιτησία, όλη η Ελλάδα είδε πώς κέρδισε ο Παναθηναϊκός!", για να δηλώσει μετά στην Συνέντευξη Τύπου:

"Καλησπέρα σε όλους. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο ότι το έκρινε η διαιτησία. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός στην 1η περίοδο έβαλε μόνο δύο διποντα. Για 4-5 λεπτά δεν μπορούσε να σκοράρει. Η διαιτησία τον έστελνε στις βολές και τον κρατούσε στο ματς. Αυτό έγινε και στη 2η περίοδο. Ο ΜακΛίν είχε 3 φάουλ στην 2η περίοδο, ο Μιλουτίνοφ 3φ. στο ημίχρονο. Φόρτωσαν τους ψηλούς μας με φάουλ. Όσο αντέχαμε κρατούσαμε.

Στην 3η περίοδο είδαμε και τον κύριο Πηλοϊδη να μπαίνει στη συνισταμένη, εκτός από τον Αναστόπουλο και τον Παναγιώτου. Θεωρώ πως το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά, με τη διαιτησία να σφυρίζει με διαφορετικά κριτήρια. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός. Έβαλε 2-3 σουτ. Λογικό είναι ότι όταν έχει τη βοήθεια της διαιτησίας θα βρει ρυθμό. Όταν πήρε τη διαφορά, η διαιτησία σφύριξε 2-3 φορές υπέρ του Ολυμπιακού, για να ισορροπήσει αυτά που έλεγε πιο πριν."

Στο ίδιο κλίμα ήταν και οι δηλώσεις του Παπανικολάου: "Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, κάναμε μία τρομερή προσπάθεια. Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να παίξουν με τη νοημοσύνη μας και τον ιδρώτα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε κόντρα σε όλους και σε όλα. Υπάρχουν παίκτες που έχουν δώσει τα πάντα για την Εθνική ομάδα. Είναι κρίμα να μη μας αφήνουν να χαρούμε το άθλημα που παίζουμε από μικρά παιδιά!

Είναι δύσκολο, αλλά έχουμε ένα προπονητικό σταφ που προσπαθεί να μην ασχολείται με αυτά. Όταν όμως παίζεις με τη νοημοσύνη κάποιου, είναι άσχημο και δεν είναι στα όρια του αθλητισμού."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.