Ουζουνίδης: "Πολύ δύσκολα θα έρθουν παίκτες..."

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στην μεγάλη διάθεση που έδειξαν σήμερα οι παίκτες του, ενώ τόνισε πως πολύ δύσκολα θα μπορέσει να πραγματοποιήσει μεταγραφή το τριφύλλι.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

"Χρειαζόμασταν πολύ αυτήν την νίκη. Ήρθε μετά από ένα πολύ καλό μας, κάναμε φάσεις. Αυτό που μας έλειψε ήταν στην τελική ενέργεια. Φτάσαμε τόσο αργά να σκοράρουμε και αυτό μας αδικεί. Θα δουλέψουμε σε αυτό γιατί τέτοιου είδους παιχνίδια πρέπει να τα τελειώνεις νωρίς για να μην σε τιμωρήσει ο αντίπαλος."

Για την διάθεση που είδε από τους παίκτες του: "Και τα στα τελευταία παιχνίδια δεν ήμασταν τόσο κακοί. Στην Ξάνθη ήμασταν καλοί και έπρεπε να κερδίσουμε. Μας έλειπε το γκολ και όταν συμβαίνει αυτό αγχώνεσαι. Περιμένουμε τις επόμενες μέρες για να δούμε αν θα γίνει άλλη εκκαθάριση. Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλες. Πολύ δύσκολα βλέπω να έρχονται παίκτες λόγω της κατάστασης. Είναι φανερό σε ποιες θέσεις έχουμε ανάγκη."

Για την παρουσία του Δώνη: "Ο Χρήστος είναι ένα παιδί που όπου το βάλεις προσπαθεί. Είναι ένας παίκτης που παίζει στον χώρο. Περίμενα περισσότερα από τον Σωτήρη σήμερα αλλά είναι λογικό ήταν το πρώτο του ματς στη Λεωφόρο."

Για τον Μουνιέ: "Το πρώτο του παιχνίδι ήταν στην ουσία. Δεν ήταν έτοιμος. Είναι επαγγελματίας, ελπίζω να έχει συνέχεια. Είναι παίκτης έμπειρος και πιστεύω να συνεχίσει έτσι."

Για το ματς με τη Λαμία την Τετάρτη: "Ήταν ένα κακό, αλλά πλασματικό σκορ στο πρώτο ματς. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.