Ουζουνίδης: "Όσοι παίκτες μείνουν θα έχουν ποιότητα!"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέφερε ότι η ομάδα μπορεί να έχει κι άλλες αποχωρήσεις, αλλά όσοι παραμείνουν στο ρόστερ θα έχουν ποιότητα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

"Ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να πεις πολλά. Παίξαμε καλά, κάναμε ευκαιρίες και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είχαμε τη συγκέντρωσή μας και την ηρεμία μας και δημιουργήσαμε φάσεις. Το σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι, με την διαφορά που παρουσιάζουμε εντός και εκτός έδρας. Πρέπει να έχει μεγαλύτερη αποφασιστικότητα η ομάδα και να μην σκέφτεται ότι δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας. Παίζουμε καλά τελευταία και αυτό που έχει σημασία είναι να πάρουμε τα αποτελέσματα για να δούμε τι θα γίνει στην ομάδα."

Για τις αλλαγές στο ρόστερ: "Αν αλλάζεις συνέχεια ομάδα δεν είναι εύκολο. Είναι πιθανό να έχουμε και άλλες αποχωρήσεις βασικών παικτών. Όσοι μείνουν είναι παίκτες που έχουν ποιότητα. Μπορεί το βάρος της φανέλας να είναι μεγάλο όμως πρέπει να ανταποκριθούμε."

Για το 4-3-3: "Νομίζω όλα τα παιδιά παίξανε καλά σήμερα. Αν μείνουμε έτσι θα συνεχίσουμε με αυτό το σύστημα. Είμαι ευχαριστημένος με την εμφάνιση με αυτό το σχήμα. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι."

Για την απουσία του κόσμου: Όταν έχει κόσμο είναι ακόμα καλύτερα για τους παίκτες. Όταν κάποιος έχει πρόβλημα είναι κοντά του, μετά σιγά σιγά ο κόσμος απομακρύνεται."

Για τον Γιόχανσον: "Ο Ματίας σε όσα ματς έχει παίξει το έχει κάνει αναγκαστικά. Σήμερα ήταν το πρώτο ματς που έπαιξε κανονικά. Είναι καλοί παίκτες αλλά ήρθαν σε κακή περίοδο για τον Παναθηναϊκό. Όλοι αξιολογούμαστε με τα αποτελέσματα."

Για την συζήτηση για μεταγραφές: "Δεν έχουμε κάνει μεταγραφές ως τώρα. Περιμένουμε να δούμε αν θα πάρουμε χρήματα για να πάρουμε κάποιους παίκτες. Αυτοί που θα έρθουν δεν θα έχουν μεγάλα συμβόλαια. Χρειαζόμαστε κάποιους παίκτες, τα προβλήματα υπάρχουν όταν όμως έρχεται η Κυριακή στο γήπεδο είναι ο Παναθηναϊκός."

Για τη πιθανή επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο: "Το θέμα είναι τι γίνεται μετά τις συζητήσεις με τον μεγαλομέτοχο. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.