Μάντζαρης: "Φωτομοντάζ η πράσινη φανέλα στη Βαρκελώνη!"

Δήλωση που θα συζητηθεί από τον Βαγγέλη Μάντζαρη, που είπε ότι η πράσινη φανέλα που φαίνεται να φοράει στις φωτογραφίες από την Βαρκελώνη, όταν το τριφύλλι σήκωνε το ευρωπαϊκό, είναι φωτομοντάζ!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ως καλεσμένος στο «ANT1 MEDIALAB»:

Για το τι συνέβη το καλοκαίρι με τους «αιώνιους»: "Για να αφήσεις μια ομάδα και να πας σε μια άλλη, που είναι εξίσου ανταγωνιστική, πρέπει να βρεις κάτι που να σου λείπει από την ομάδα σου και να έχει η άλλη ομάδα κάτι παραπάνω. Εγώ δεν βρήκα τίποτα από τα δύο στον Παναθηναϊκό, γι' αυτό αποφάσισα ότι ήταν το καλύτερο να μείνω."

Για την «κόντρα» της FIBA και της Euroleague και το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν αγωνίζονται στα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας: "Σίγουρα, έχω ξαναπεί πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να εκπροσωπείς την πατρίδα σου. Μας στεναχώρησε πραγματικά, αλλά το θέμα είναι πως το πρόβλημα δεν είναι δικό μας. Εμείς είμαστε στη μέση. H FIBA και η Euroleague κάθονται και τσακώνονται μεταξύ τους."

Για το αν υπάρχει «χώρος» για μια νέα ήττα απέναντι στον Παναθηναϊκό: "Δεν ξέρω αν θα φέρει εξελίξεις, να σου πω την αλήθεια δεν το γνωρίζω. Αλλά, πιστεύω θα είναι ένα ωραίο ματς. Καμία από τις δύο ομάδες δεν θα έχει ιδιαίτερη πίεση."

Για τις φωτογραφίες που τον δείχνουν ανάμεσα στους οπαδούς του τριφυλλιού στο final-4 της Βαρκελώνης: "Η πράσινη φανέλα είναι φωτομοντάζ. Βρέθηκα στο συγκεκριμένο σημείο, επειδή δεν υπήρχαν πολλά εισιτήρια ώστε να επιλέξω θέση στο γήπεδο της Βαρκελώνης."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.