Κωνσταντίνου: "Δεν έχουμε πληροφόρηση για παραίτηση του Ουζουνίδη."

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε πως δεν έχει πληροφόρηση περί παραίτησης του Μαρίνου Ουζουνίδη, λέγοντας παράλληλα πως ο Εβρίτης τεχνικός δεν έχει ζητήσει κανέναν παίκτη!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «ΣΠΟΡ FM 94.6»:

Για το αν γνωρίζει περί παραίτησης Ουζουνίδη: "Καμία τέτοια πληροφόρηση δεν έχουμε μέχρι αυτή την στιγμή που μιλάμε. Πιστεύω και εύχομαι πως δεν θα είναι αλήθεια. Οι περικοπές είναι ένα κομμάτι που πρέπει να έρθει ο Μαρίνος να το συζητήσουμε εφόσον τελειώσουν οι μεταγραφές. Περιμένουμε τα μεγάλα νούμερα. Πήραμε από τον Βιγιαφάνιες κάποια χρήματα, λιγότερα από αυτά που προσδοκούσαμε. Περιμένουμε να δούμε για Κουρμπέλη. Να δούμε πως μπορεί ο Παναθηναϊκός σε συνεργασία με τον Μαρίνο να γίνει αξιόπιστος και να μπορεί να πληρώνει τις υποχρεώσεις του όπως γινόταν. Δεν αρκεί να συμφωνήσει ο Μαρίνος, πρέπει να συμφωνήσουν και κάποιοι παίκτες που δεν είναι πια στην ομάδα να συμφωνήσουν να πάρουν τα χρήματά τους σε ένα βάθος χρόνου. Δεν ζητάμε κούρεμα, ούτε να τους στερήσουμε αυτό που δικαιούνται."

Για τα αιτήματα του Ουζουνίδη: "Αν έρθει ο Μαρίνος για να παραιτηθεί τότε θα δούμε ποιες είναι οι προτάσεις του. Μέχρι τώρα την μεταγραφή που ήθελε να κάνει την έκανε, τον Οικονόμου. Μέχρι αυτή την στιγμή που συζητάμε δεν μου έχει πει ο κ. Διαμαντόπουλος για κάποιο σέντερ φορ. Ποιος είναι πόσα θέλει. Δεν μου έχει πει ότι θέλει σέντερ φορ ή κάποιον άλλον παίκτη."

Για τις προσφυγές: "Στις 6 και 7 Φεβρουαρίου που πρόκειται να εκδικαστούν οι προσφυγές θα δούμε τι ταμείο έχουμε και τι μπορούμε να πληρώσουμε σε αυτούς τους παίκτες."

Για το πλάνο σωτηρίας: "Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι αν δεν μιλήσουμε με τον Μαρίνο δεν μπορώ να σας πω το πλάνο το δικό μας. Το πλάνο μας συνδυάζεται με την παραμονή του Μαρίνου."

Για το λόγο που δεν μιλάει με τον Ουζουνίδη εκείνος: "Προχθές ήταν εδώ ο Μαρίνος και μιλήσαμε. Το ρεπορτάζ το δικό μας δεν λέει περί παραίτησης."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.