Κολιτσιδάκης: "Η μόνη λύση να γυρίσουν οι Βαρδινογιάννηδες!"

Ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού, Θανάσης Κολιτσιδάκης, τόνισε πως η μόνη λύση για τον Παναθηναϊκό είναι η επιστροφή της οικογένειας Βαρδινογιάννη.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «MAX FM 100.2»:

Για τον Παναθηναϊκό: "Τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει χάσει το δρόμο του. Είναι λυπηρό. Εμείς που έχουμε παίξει στην ομάδα αισθανόμαστε άσχημα. Είναι απόδειξη ότι ομάδες που κάνουν λάθη στο οικονομικό κομμάτι, όσο μεγάλες κι άν είναι κατρακυλούν στον «πάτο». Τα προβλήματα ξεκίνησαν με την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Ήταν μια οικογένεια που στήριζε την ομάδα. Εγώ ποτέ δεν πίστεψα στην πολυμετοχικότητα. Ο Παναθηναϊκός έχει 25 παίκτες στο ρόστερ και πληρώνει άλλους 70 που ήρθαν τα προηγούμενα χρόνια. Τα χρήματα που έδιναν επί πολυμετοχικότητας δεν ήταν δικά τους. Αυτό συνέβη μετά τις αποχωρήσεις των Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλου…

Ελπίζω ότι θα βρεθεί επενδυτής μεγάλου μεγέθους και θα σώσει την ομάδα από την ανυποληψία… Τη δεδομένη στιγμή πάντως οι όποιοι ενδιαφερόμενοι φεύγουν γιατί δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ομάδας.  Η μόνη λύση είναι να γυρίσει πίσω η οικογένεια Βαρδινογιάννη! Βγενόπουλος, Πατέρας και Αλαφούζος τι έκαναν; Πού είναι η εξυγίανση; Ο Παναθηναϊκός που είναι «μαγαζί γωνία» δεν μπορεί να ορθοποδήσει!"

Για την πορεία στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ: "Είχαμε φοβερή και πλήρη ομάδα. Νομίζω ότι αν περνούσαμε τον Άγιαξ θα το παίρναμε στο τέλος. Μετά δεν ξέρω τι έγινε. Έφυγαν πολλοί παίκτες και δε βοηθήθηκε η ομάδα. Το θέμα ήταν καθαρό αγωνιστικό και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης έχει παραδεχτεί εκείνο το λάθος του. Ίσως έφταιξε ότι από τον Ολυμπιακό έμπαινε ο Κόκκαλης και έβλεπε ότι δεν μπορούσε να τον ανταγωνιστεί. Δεν ξέρω… Η «κατρακύλα» που υπάρχει τώρα δεν υπήρχε. Θυμίζω επί Τζίγγερ έπεσαν πολλά χρήματα! Ασχέτως ότι δεν πήρε ο Παναθηναϊκός πρωτάθλημα, έκανε καλές πορείες στην Ευρώπη."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.