Ηρειώτης: "Υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ των τμημάτων."

Ο Νάσος Ηρειώτης με μήνυμά του στα social media εξέφρασε παράπονα για την οικονομική δυσπραγία του συλλόγου αλλά τις πρακτικές εντός του Ερασιτέχνη ως προς το τμήμα υδατοσφαίρισης. Το σχόλιο του Κώστα Δήμου!


"Έχοντας εξαντλήσει τα τελευταία 2 χρόνια κάθε περιθώριο δύναμης,υπομονής,ηθικής οικονομικής ,ψυχικής και ψυχολογικής πλευράς, έχοντας αφήσει προσωπικές και κυρίως οικογενειακές στιγμές στο έλεος του θεού … είμαι στην δυσάρεστη θέση να παραιτηθώ από τον Παναθηναϊκό. 

Πέρυσι μου ζητήθηκε να βγω μπροστά όταν η ομάδα διαλυόταν φεύγοντας παίχτες και πρώτος προπονητής ,γνωρίζοντας όλες τις δυσκολίες πληρωμών, χωρίς να υπολογίζω το προσωπικό μου κόστος και με γνώμονα μόνο το καλό του συλλόγου ανέλαβα την αντρική ομάδα .


Με το ίδιο σκεπτικό ήθελα να συνεχίσω και φέτος αλλά νιώθω τόσο μόνος σε έναν πόλεμο ΑΔΙΚΟ και ΑΝΙΣΟ για το αντρικό τμήμα πόλο,βλέποντας ότι δεν υπάρχει ΕΝΟΤΗΤΑ και ΙΣΟΝΟΜΙΑ μεταξύ των τμημάτων του ερασιτέχνη,βλέποντας ότι υπάρχει ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ μεταξύ των τμημάτων του υγρού στίβου ,βλέποντας ότι μας έχουν του ΚΛΩΤΣΟΥ και του ΜΠΑΤΣΟΥ σαν τμήμα, βλέποντας ότι ουδείς ενδιαφέρεται εάν υπάρχουμε , βλέποντας ότι ουδείς ενδιαφέρθηκε να μας βοηθήσει να σταθούμε στα πόδια μας έστω με και ελάχιστα χρήματα και έχοντας άλλα όνειρα και άλλους στόχους για τον σύλλογο που αγάπησα από μικρο παιδί πήρα αυτή την απόφαση.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίχτες και τους προπονητές που συνεργάστηκα , τους φιλάθλους που μας στήριξαν στις δυσκολίες στιγμές όπως και όλες τις διοικήσεις που με επέλεξαν γι αυτά τα χρόνια . Καλή συνέχεια και εις το επανιδείν!" έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο facebook.
Μεγάλη εντύπωση κάνει φυσικά το σχόλιο του πρώην «πράσινου» πολίστα, Κώστα Δήμου, ο οποίος δεν διστάζει να κατονομάσει καταστάσεις που φαίνεται να συνέβαιναν επί χρόνια στα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.