«Εμείς παρακαλάμε και ο Αλαφούζος δίνει 326 εκ. ευρώ για πλοία!»

Εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου στράφηκε ο δικηγόρος του Γενς Βέμερ, κατά την διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης του Γερμανού μπακ.


Χτες πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Γενς Βέμερ, στην οποία ο παίκτης ζητάει να του καταβληθούν 500.000€ σε 10 δόσεις, ενώ το τριφύλλι σε 45 δόσεις. Κατά την διάρκεια της διαδικασίας, ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Αλκιβιάδης Παπαντωνίου, τόνισε πως το τριφύλλι είναι σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση και για αυτό προτείνει περισσότερες δόσεις, ώστε να καταφέρει να επιβιώσει.

Αυτό όμως... δεν άρεσε στον δικηγόρο του Γερμανού, που είπε πως: "Έχουμε γίνει επαίτες και παρακαλάμε να πάρουμε τα λεφτά μας από τον Παναθηναϊκό. Μας ζητάνε να βάλουμε εμείς πλάτη και την ίδια ώρα ο κ. Αλαφούζος αγοράζει πλοία αξίας 326 εκατ. ευρώ. Ας πάει στη Γ΄ Εθνική ο Παναθηναϊκός, πρέπει όμως να πληρώσει, γιατί υπάρχουν αποφάσεις που επιδικάζουν ποσά σε ποδοσφαιριστές. Τι έκανε ο Παναθηναϊκός για τον Βέμερ; Τον είχε εκτός ομάδας και τον έστελνε να προπονείται μόνος του το πρωί. Και από τότε που έφυγε, δεν του έχει δώσει ένα ευρώ, αν και έχουμε δικαιωθεί στα αθλητικά δικαστήρια!"

Ο Παπαντωνίου απάντησε, λέγοντας: "Σχεδόν 15 μήνες συζητούσαμε με τον Βέμερ για να βρούμε μία λύση και σε αυτό το διάστημα, χωρίς να αγωνίζεται, εισέπραξε 400.000 ευρώ. Και τον τελευταίο χρόνο "κάθισε" πάνω στο συμβόλαιο και δεν έφευγε. Και εμείς θέλουμε να τον πληρώσουμε, αλλά αυτό πρέπει να γίνει σε πολλές δόσεις."

Τέλος, για την ιστορία, ο ΠΣΑΤ έκανε παρέμβαση υπέρ του Βέμερ, ενώ η εκπρόσωπος της Λίγκας πήρε το μέρος του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.