Δώνης: "Μακάρι να μείνει ο Ουζουνίδης, στόχος η 5η θέση!"

Ο Χρήστος Δώνης ευχήθηκε ο Ουζουνίδης να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ενώ έθεσε ως στόχο για την συνέχεια της σεζόν την 5η θέση.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη: "Είναι μια δύσκολη κατάσταση, ελπίζουμε να παραμείνει μαζί μας μέχρι το καλοκαίρι ο προπονητής και να δούμε τότε τι θα γίνει. Δεν θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα μας σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, ελπίζουμε όλο αυτό να γίνει παρελθόν και στο μέλλον να χαμογελάμε με αυτή την κατάσταση που βιώνουμε."

Για τον στόχο που έχουν θέσει στο τριφύλλι: "Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Αν είναι να βάλουμε έναν στόχο, στόχος μας είναι να μπούμε στην 5άδα. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος εφικτός στόχος."

Για την παρουσία του στη Λουγκάνο: "Η Λουγκάνο μου έκανε πολύ καλό, αλλά ήταν ένας προπονητής ο οποίος δεν ήθελε και πολύ τους Έλληνες. Ήταν λίγο παλιάς σχολής και έκανε δυνατή προπόνηση, αλλά όταν βιώνεις τέτοιες καταστάσεις και πας κάπου αλλού που σε προσέχουν, τότε νιώθεις πολύ καλύτερα. Όλες οι εμπειρίες είναι πολύτιμες, όταν δεν παίρνεις ούτε ματς, σκληραγωγείσαι και μαθαίνεις από αυτό."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.