Αντετοκούνμπο: "Δύσκολο να χάνεις για δύο μπαλιές!"

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στο πλάνο της ομάδας, στον αδελφό του, Γιάννη, που θα είναι μέλος στο NBA All-Star Game και ευχαρίστησε τον κόσμο του τριφυλλιού.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

"Είναι πάντα δύσκολο όταν χάνεις για δυο μπάλες. Ευχαριστούμε τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα. Είμαστε παιδιά που παλεύουν κάθε παιχνίδι. Δεν είμαστε πλήρεις. Από εκεί και πέρα πρέπει να καλύψουμε το κενό και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο τέλος, ειδικά κόντρα σε ομάδες όπως η Φενέρ και η ΤΣΣΚΑ."

Για την κούραση: "Ήταν κομβικό σημείο και πάντα όταν ένα παιχνίδι έχεις παίξει καλύτερα. Το σημείο κλειδί ήταν η διακοπή που ενώ είχαμε το μομέντουμ το χάσαμε. Ξέρω ότι είμαστε άνθρωποι, αλλά είμαστε και επαγγελματίες. Δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς τίποτα."

Για το πλάνο της ομάδας: "Παίξαμε καλύτερα. Χτυπήσαμε σε κάθε σκριν και κάθε αδυναμία τους, αλλά στο μπάσκετ δεν έρχεται πάντα όπως το θέλεις το αποτέλεσμα. Εγώ αυτό που θέλω είναι να γίνομαι καλύτερος."

Για τον αδελφό του, Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ψήφισε. Χαίρομαι που ο Γιάννης εκπροσωπεί την Ελλάδα στο All Star και θα είναι για δεύτερη σερί χρονιά βασικός!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.