Άλτμαν: "Έπρεπε να βάλουμε γκολ..."

Ο Όμρι Άλτμαν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους νεαρούς συμπαίκτες του, σχολίασε την μεγάλη ευκαιρία που έχασε στα πρώτα λεπτά του αγώνα και τόνισε πως οι «πράσινοι» έπρεπε να πετύχουν κάποιο γκολ.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς με Απόλλωνα: "Θα έλεγα ότι στα τελειώματα δεν τα πήγαμε καλά. Θα έπρεπε να είχαμε βάλει ένα γκολ οι επιθετικοί, αλλά ήμασταν μαχητικοί, δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είχαμε καινούριους παίχτες που ήρθαν για πρώτη φορά να παίξουν μαζί μας και θέλω να τους δώσω τα συγχαρητήρια μου."

Για την ευκαιρία που έχασε στην αρχή του αγώνα: "Δεν υπολόγισα καλά το που βρισκόταν το τέρμα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε."

Για τους νέους παίχτες και το βάρος που σηκώνουν: "Σιγά σιγά, είναι νέοι και θέλουν το χρόνο τους. Πρέπει να ενσωματωθούν, πρέπει να αποκτήσουν εμπειρίες. Νομίζω ότι πρόκειται για ταλαντούχους παίχτες. Απλώς χρειάζονται χρόνο για να μπουν στους ρυθμούς μας."

Για το πώς κυλάει η σεζόν: "Έκτος αγωνιστικού χώρου δεν έχω πολλά να πω. Ξέρουμε ότι υπάρχουν προβλήματα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Στα αγωνιστικά, θα κάνω ό,τι μπορώ για τον σύλλογο. Θέλω να είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά."

Για τη συνάντηση του με τον Ελμπάζ: "Καταρχήν χάρηκα που τον είδα και βεβαίως είχαμε και οι δύο εύκαιρες για γκολ. Ήθελα να τον νικήσω. Στον αγώνα δεν έχεις φίλους, αλλά από εκεί και περά εννοείται πως  χάρηκα που τον είδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.