Βουγιούκας: "Ιδιαίτερο ματς για όλους!"

Ο Ίαν Βουγιούκας αναφέρθηκε στον μεγάλο αγώνα ανάμεσα στο τριφύλλι και τον Ολυμπιακό, πιστεύοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν περισσότερο τη νίκη για λόγους ψυχολογίας.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

"Και για τον κόσμο και για εμάς αυτά τα ματς είναι ιδιαίτερα. Πόσω μάλλον όταν είναι στην έδρα σου απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Νομίζω είναι διαφορετικά γιατί ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει μπρος. Παλιότερα ο Ολυμπιακός δεν έιχε επιτυχίες και είχε μεγάλη πίεση. Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό υπήρχε πίεση για να παραμείνουμε ψηλά. Και στις δύο ομάδες υπήρχε πίεση για νίκη." 

Για την φετινή προσπάθεια του Παναθηναϊκού: "Κρατήσαμε έναν κορμό σε σχέση με πέρυσι και έγιναν κάποιες αλλαγές. Κάθε παίκτης ξέρει τον ρόλο του. Έχουμε έναν από τους καλύτερους πλέι μέικερ στην Ευρώπη, ενώ και ο Γκιστ παίζει εξαιρετικά. Υπάρχει ιεραρχία και ρόλοι στην ομάδα. Υπάρχει ένα καλό κλίμα στην ομάδα."

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Σίγουρα είναι επικίνδυνο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει αρνητικά αποτελέσματα, αλλά στον Ολυμπιακό θεωρούν πως με μια νίκη θα ανέβουν ψυχολογικά. Εμείς δεν θέλουμε να το επιτρέψουμε αυτό και θα παλέψουμε για νίκη."

Για την κούραση: "Όλοι λένε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Καλώς ή κακώς επηρεάζουν οι τραυματισμοί. Έχει να κάνει με την προπόνηση αυτό. Σε γενικές γραμμές οι προπονητές και το σταφ έχουν διαχειριστεί πολύ καλά το ροτέισιον. Υπάρχει κόπωση, αλλά δεν υπάρχουν θέματα τραυματισμών."

Όσον αφορά το θέμα της ψυχολογίας τόνισε: "Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο για να μας ανεβάσει για τη συνέχεια. Πιο πολλά θα κερδίσει ο Ολυμπιακός από τη νίκη. Και εμείς θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τη νίκη όμως. Ο Ολυμπιακός έχει πιο πολύ ανάγκη τη νίκη από εμάς, αλλά εμέις δεν θα το επιτρέψουμε και θα παλέψουμε μέχρι τέλους."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.