Χρωστούμενα σε Σάμπα και συνεργάτες Στραματσόνι!

«Βουνό» είναι πλέον τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος απειλείται από συνεργάτες του Στραματσόνι αλλά και από τον Κρίστοφερ Σάμπα!


Ο Κρίστοφερ Σάμπα έχει προσφύγει στο τμήμα επίλυσης οικονομικών διαφορών της FIFA και έχει επέλθει διακανονισμός ανάμεσα στον παίκτη και το τριφύλλι. Οι «πράσινοι» όμως δεν του έχουν καταβάλει χρήματα, με αποτέλεσμα ο παίκτης να στείλει έγγραφο στο οποίο αναφέρεται πως:

1). "Προκύπτει ότι δεν έχουμε λάβει καμία μεταγενέστερη απάντηση από τις υπηρεσίες σας μετά την 28η Σεπτεμβρίου του 2017. Ως εκ τούτου, με σεβασμό θα θέλαμε να αιτηθούμε, ώστε να μας ενημερώσετε για την κατάσταση του παρόντος θέματος με τη δέουσα προσοχή του παρόντος γράμματος."

2) "Σε αυτό το πλαίσιο, ο Παίκτης μέσα από την παρούσα επιστολή - αναφορικά με το θέμα των εκκρεμών πληρωμών σύμφωνα με τους σχετικούς όρους της Διακοπής της Συμφωνίας που συνάφθηκε μεταξύ των Πλευρών την 20η Ιανουαρίου του 2017 - θα επιθυμούσε να τροποποιήσει τη σχετική οικονομική του απαίτηση εναντίον του Συλλόγου για τον λόγο που ακολουθεί."

Προβλήματα όμως υπάρχουν και με τους συνεργάτες του Αντρέα Στραματσόνι, Ρομπέρτο Μούτσι και Βιτσένζο Σάσο, οι οποίοι έχουν να λάβουν 39.000€ και 51.000€ αντίστοιχα και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να περιμένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.