«Ραντεβού σε Ζυρίχη ή Αθήνα, πιο αναγκαία από ποτέ η συμβολή σας!»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε νέα επιστολή στους πιστωτές της, με την οποία τους καλεί σε συνάντηση για την ρύθμιση των οφειλών.


Αναλυτικά η σχετική επιστολή, που φέρει την υπογραφή του Βασίλη Κωνσταντίνου:

"Σε συνέχεια της από 16.11.2017 επιστολής μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υπομονή σας.

Η σημερινή πραγματικότητα έχει δημιουργήσει την ανάγκη της κατεπείγουσας διαχείρισης των οφειλών μας, ώστε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μην υποστεί βλάβες που θα την εμποδίσουν να συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο.

Με γνώμονα το συμφέρον όλων μας, σας καλούμε σε συνάντηση πιστωτών την 13.12.2017 στη Ζυρίχη (Ελβετία) ή/και την 15.12.2017 στην Αθήνα (Ελλάδα). Καλείσθε να παραστείτε, εφόσον το επιθυμείτε, προσωπικά ή με νόμιμο εκπρόσωπό σας.

Παρακαλούμε, προς διευκόλυνση των συναντήσεων όπως μας ενημερώσετε ως την 04.12.2017 εάν θα παραβρεθείτε και αν αυτό συμβεί ένα θα παραβρεθείτε προσωπικά ή με εκπρόσωπό σας, όπως και σε ποια από τις δύο συναντήσεις επιθυμείτε/δύναστε να παραστείτε, συμπληρώνοντας τη συννημένη φόρμα.

Έχοντας πλέον τη βεβαιότητα ότι χωρίς συμπόρευση, το μέλλον της ΠΑΕ προμηνύεται ιδιαίτερα δύσκολο, θα θέλαμε αφενός να σας ενημερώσουμε για το πώς εκτιμούμε ότι θα ήταν δυνατόν να ξεπεράσουμε αυτόν τον κίνδυνο, αφετέρου να ακούσουμε τυχόν σκέψεις και ιδέες σας επ’ αυτού.

Υπογραμμίζουμε τέλος, ότι η συμβολή σας είναι πιο αναγκαία από ποτέ ούτως ώστε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να καταφέρει να αντεπεξέλθει στη σημερινή εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.