«Πράσινο» άρωμα στο φιλικό για Γκάλη!

Πλήθος αθλητών και κόσμου βρέθηκε χτες στο κλειστό του Αγίου Θωμά, για να τιμήσει τον Νίκο Γκάλη, με τον Παναθηναϊκό να... εκπροσωπείται από αρκετά ονόματα!


Το «παρών» στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για να τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης για την είσοδό του στο «Hall of Fame» αλλά και για την οικονομική ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού» και της «Κιβωτού του Κόσμου» έδωσαν παλιοί αλλά και μεταγενέστεροι αθλητές του μπάσκετ, αλλά και άλλων αθλημάτων.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες μάλιστα ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Κώστας Τσαρτσαρής αλλά και ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος πραγματοποίησε μάλιστα εντυπωσιακή εμφάνιση στον αγώνα που έγινε και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο.

Ακόμα, παρόντες ήταν οι Θοδωρής Παπαλουκάς, Ευθύμης Ρεντζιάς, Νίκος Χατζής, Νίκος Μπουντούρης, Γιάννης Ιωαννίδης, Περικλής Ιακωβάκης, Άννυ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Αφρουδάκης, αλλά και οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Βασίλης Σπανούλης.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δήλωσε: "Όπως και για μένα αλλά και για πάρα πολύ κόσμο ήταν το έναυσμα για να ασχοληθούμε με το μπάσκετ και μας έχει δώσει πάρα πολλά. Είναι χαρά και τιμή που είμαστε εδώ. Χρωστάω ένα "ευχαριστώ" στον Νίκο Γκάλη, τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Λιβέρη Ανδρίτσο γιατί χάρη σε αυτούς ξεκίνησα. Το παιχνίδι γίνεται για έναν πολύ καλό σκοπό τα έσοδα θα πάνε σε παιδιά που το έχουν ανάγκη και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Τον έχω σκοτώσει τον παίκτη μέσα μου."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.