Πασκουάλ: "Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον Στεφάνου!"

Ο Τσάβι Πασκουάλ αφιέρωσε την νίκη επί της Μακάμπι στον Τάσσο Στεφάνου, ενώ μίλησε για τον Καλάθη, τον Λεκαβίτσιους αλλά και τον Μάρκους Ντένμον.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

"Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον Τάσσο Στεφάνου, έναν σημαντικό άνθρωπο για την οικογένεια του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ. Αυτή η νίκη είναι για εσένα... Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Η Μακάμπι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη στην επίθεση στο τρανζίσιον. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τα λάθη. Ήταν πολύ σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Κάναμε τη δουλειά. Στην επίθεση όταν δεν χάναμε την μπάλα, παίζαμε καλά. Κυκλοφορούσαμε σωστά την μπάλα, βρίσκαμε σκορ κοντά, αλλά και μακριά από το καλάθι και φτάσαμε στη σημαντική νίκη."

Για το αν σκέφτηκε πως ο Νικ Καλάθη είναι στον πάγκο, την ώρα που έβλεπε την ομάδα του να αποδίδει πολύ καλά: "Φυσικά, είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτη. Όταν είναι τραυματίας δεν πρέπει να σκέφτεσαι εκείνον. Όλοι βοήθησαν, ώστε να καλυφθεί το κενό του και να φτάσουμε στη νίκη."

Για το αν θα πάρει η ομάδα τον Νικ Καλάθη μαζί της στο Βελιγράδι ή αν θα μείνει στην Αθήνα για θεραπεία: "Δεν θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι ο Καλάθης."

Για τους Μάρκους Ντένμον - Λούκας Λεκαβίτσιους: "Ο Μάρκους έκανε μεγάλη προσπάθεια στην οργάνωση του παιχνιδιού. Και ο Παππάς βοήθησε, οι δυο τους βρήκαν ισορροπία. Ο Ντένμον έχει μεγάλη ποιότητα, χρειάζεται χρόνο, να του δώσω κι εγώ παραπάνω χρόνο. Ο Λεκαβίτσιους έκανε καλή δουλειά, είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.