Ουζουνίδης: "Όταν φτιάξουμε το γκρουπ παικτών που θέλουμε, θα νικάμε και εκτός!"

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στην Ξάνθη έμεινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες, ενώ αναφέρθηκε και στις αναγκαστικές αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ τον Ιανουάριο.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Όταν κάνεις 10 ευκαιρίες και πετυχαίνεις ένα γκολ, ενώ ο αντίπαλος το καταφέρνει με δύο ευκαιρίες και στη φάση που σκοράρει είχαμε εμείς φάουλ και την μπάλα στην κατοχή μας, αυτό συμβαίνει. Το θέμα είναι ότι σήμερα ήμασταν μια καλή ομάδα μέσα στο γήπεδο, δείξαμε το πνεύμα που έπρεπε και όταν θα φτιάξουμε το γκρουπ παικτών που θέλουμε, θα έρθουν και τα εκτός έδρας αποτελέσματα.

Είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα που δείξαμε απόψε, θα ήταν σίγουρα καλύτερα για εμάς να βάζαμε τα νέα παιδιά να παίξουν σε φυσιολογικές συνθήκες, σε ένα καλό γκρουπ παικτών με αγωνιστικό ρυθμό. Είναι δύσκολο για αυτά τα παιδιά να μπουν έτσι, όμως έχουν ταλέντο, θα δουλέψουν καλά και θα εξελιχθούν στην πορεία.

Το πώς θα πάει η νέα χρονιά για τον Παναθηναϊκό θα εξαρτηθεί από τις επόμενες ημέρες, θα φύγουν παίκτες τον Ιανουάριο, πρέπει να δούμε αν θα μπορέσουμε να πάρουμε άλλους, όμως δεν θέλω να σταθώ τόσο πολύ σε αυτό, όσο στο ότι σήμερα ήμασταν ομάδα μέσα στο γήπεδο και είμαι ικανοποιημένος."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.