Ουζουνίδης: "Ανεπίτρεπτο, σήμερα δεν παίρνω εγώ την ευθύνη!"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έψαξε δικαιολογίες για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανιώνιο, την οποία απέδωσε στην τραγική εμφάνιση των παικτών του, που οφείλεται στο αβέβαιο μέλλον του συλλόγου.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

"Δίκαιη νίκη του Πανιωνίου. Καλύτεροι από εμάς. Θα μπορούσαν να έχουν αξιοποιήσει και ορισμένες αντεπιθέσεις που θα μπορούσαν να έχουν τελειώσει πιο νωρίς το ματς. Χωρίς αυτοπεποίθηση και πρωτοβουλίες εμείς. Ήμασταν λίγοι στο γήπεδο. Δεν κρυβόμαστε πίσω από τα προβλήματα. Ξέρουμε ότι τα μυαλά δεν είναι συγκεντρωμένα. Το αγωνιστικό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, όμως θα πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες πως όσο είναι εδώ, θα πρέπει να είναι το μυαλό τους στο γήπεδο. Ανεπίτρεπτο αυτό που συνέβη σήμερα.

Ήταν αναμενόμενο ότι θα έρθει κι αυτό το αποτέλεσμα. Εδώ και καιρό είναι οριακή η κατάσταση στην ομάδα. Παρ' όλα αυτά, με όποιες συνέπειες κι αν υπάρξουν, το πλάνο που έχει μπει από τους ανθρώπους στην ομάδα, θα πρέπει να διατηρηθεί. Δυστυχώς κάποιοι παίκτες σκέφτονται περισσότερο το τι θα γίνει και είναι φυσιολογικό όσο φτάνει ο Δεκέμβρης. Δεν ρισκάρουν οι ποδοσφαιριστές. Είναι αναμενόμενη η εικόνα της ομάδας.

Πηγαίναμε οριακά γι' αυτή την αντίδραση και την εικόνα στο γήπεδο. Όσο πλησιάζει ο Δεκέμβρης είναι λογικό να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Ο κόσμος δεν μπορεί να κάνει υπομονή και είναι φυσιολογικό να ξεσπάσει. Δεν μπορεί όμως να αλλάξει εύκολα το πλάνο που υπάρχει. Πρέπει να μαζευτούμε όλοι ξανά, όσοι θα είναι στην ομάδα. Πρέπει να βοηθήσουμε. Είναι δύσκολα τα πράγματα, το ξέρουμε. Όμως δεν δικαιολογείται αυτό που συμβαίνει στο γήπεδο. Είμαι από αυτούς που δεν λέω ότι φταίνε οι παίκτες, αλλά δεν είναι φυσιολογικό να μην κάνεις μια πάσα σωστή.

Ο Μολέδο δεν αισθανόταν καλά. Ήταν στην αποστολή. Δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω από τη στιγμή που είπε ότι δεν ήταν καλά. Ιατρικά πάντως είχαμε το “οκ”. Θα δούμε πως θα κινηθούν όλα στην ομάδα. Με οποιοδήποτε κόστος υπάρχει στην ομάδα, υπάρχει ένα πλάνο που πρέπει να τηρηθεί. Αναγκαστικά θα πρέπει να φύγουν παίκτες. Θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα. Είναι τέτοια η κατάσταση, δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο.

Ο Χουλτ κάνει τις προπονήσεις του, προσπαθεί. Το τι κάνει ο μάνατζέρ του είναι άλλη υπόθεση. Όλοι είναι επαγγελματίες και θα κάνουν ό,τι νομίζουν για το δικό τους το συμφέρον. Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι είναι παίκτες του Παναθηναϊκού και δεν δικαιολογούνται με αυτά που έκαναν σήμερα.

Φέτος γίνεται μεγάλη προσπάθεια. Πέρυσι ήταν περισσότερο καιρό απλήρωτοι παίκτες όμως πρέπει ν' αντιλαμβάνονται που παίζουν. Δεν ξέρω τίποτα για τον Τσάβες. Έχουμε τεράστιο πρόβλημα στην επίθεση. Υπάρχει πλέον ανασφάλεια στην ομάδα. Πολύ φανερό το πρόβλημά μας. Μας λείπουν πολλοί παίκτες. Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή. Σήμερα δεν παίρνω εγώ την ευθύνη."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.