Ουζουνίδης: "Αλλάξτε μυαλά, βαρέθηκα να ακούω για λεφτά!"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε με σκληρά λόγια στους παίκτες του, ζητώντας τους να αλλάξουν νοοτροπία, να βάλουν το «εμείς» πάνω από το «εγώ» και να σταματήσουν να ασχολούνται μόνο με τα λεφτά!


"Είναι απογοητευμένος απ’ αυτό που βλέπω και πρέπει να ξυπνήσετε και να αλλάξετε μυαλά. Δεν είναι ομάδα αυτό που βλέπω. Να μην τρέχει, να μην παλεύει στο γήπεδο. Δεν είναι δική μου ομάδα και αν δεν αλλάξετε νοοτροπία θα το σκεφτώ πολύ να είμαι μαζί σας. Ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του και κανείς δεν ασχολείται με τον συμπαίκτη του! 

Ξυπνήστε, δεν είναι νοοτροπία αυτή. Ολο μιλάτε για λεφτά. Βαρέθηκα να ακούω για τα λεφτά! Πότε θα μπουν στους λογαριασμούς και πόσα θα είναι. Και σε άλλες ομάδες υπάρχουν προβλήματα με τις πληρωμές και θα πρέπει να καταλάβετε ότι για να πετύχετε κάτι σημαντικό στην καριέρα και στη ζωή σας δεν πρέπει να κοιτάτε μόνο τα χρήματα.

Οσο θα είστε εδώ θα βάζετε την ομάδα πάνω απ’ τον εαυτό σας. Μην κρύβεστε, πάρτε πρωτοβουλίες, πάψτε να κοιτάτε τον εαυτό σας και αλλάξτε νοοτροπία όσο είναι καιρός.." ήταν χαρακτηριστικά τα λεγόμενα του Εβρίτη τεχνικού προς τους παίκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.