Μολίνς: "Δεν ξέρω τι να πω, είναι ντροπή!"

Απογοητευμένος με την αποκαρδιωτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού ήταν ο Γκιγιέρμο Μολίνς, που δεν έψαξε δικαιολογίες και τόνισε πως το σημερινό αποτέλεσμα ήταν απλά ντροπή. Τι είπε για τον... κίνδυνο του υποβιβασμού.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω. Είναι ντροπή που δείξαμε ένα τέτοιο πρόσωπο ως Παναθηναϊκός. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κάνουμε ακόμα περισσότερα. Βεβαίως τα δύσκολα που βιώνει αυτή η ομάδα βγαίνουν σιγά σιγά στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι πολλοί παίχτες τραυματίες. Άλλοι αποχωρούν. Πραγματικά, δεν θέλω να εκφράσω τίποτα άλλο παρά μόνο την βαθιά λύπη μου."

Για το αν θεωρεί την κατάσταση αναστρέψιμη:

"Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Αν με ρωτούσατε πριν το ματς θα έλεγα σίγουρα ναι. Είμαστε δέκα λεπτά μετά των αγώνα. Δεν νομίζω ότι είναι καλή η στιγμή για να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Ήδη συνεχίζουμε κάποια παιχνίδια που δεν έχουμε νίκη. Έχουμε απώλειες. Ο προπονητής μας προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για μια ομάδα που μικραίνει. Για το αποψινό αποτέλεσμα δεν έχω τίποτα παραπάνω να πω. Είναι ντροπή..."

Για το ενδεχόμενο κινδύνου για υποβιβασμό:

"Όχι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δεν μιλάω για την ομάδα, μιλάω προσωπικά για μένα. Στην αρχή όταν ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα, έλεγα ότι έχουμε μια ομάδα που μπορεί να το διεκδικήσει. Και την ίδια άποψη θα είχα μέχρι πριν από μερικούς αγώνες. Αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι υπάρχουν πράγματα που πάνε στραβά. Αν ήξερα τι φταίει, να είστε σίγουροι ότι θα έκανα το παν για να το διορθώσω. Όλοι οι παίχτες κοιτάμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, να τρέξουμε να κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε, αλλά δεν βγαίνει. Υπάρχουν θέματα αυτοπεποίθησης. Υπάρχει πρόβλημα με την έλλειψη νικών αλλά, όχι δεν φοβάμαι τον υποβιβασμό."

Για την πρόταση της διοίκησης για την αποπληρωμή των οφειλών:

"Η διοίκηση μας έκανε μια πρόταση προσπαθώντας για το καλύτερο. Η δική μου πρόταση ήταν να δοθεί ένα κομμάτι των οφειλών στους παίχτες, για να δοθεί κι ένα μέρος στους εργαζόμενους στον σύλλογο. Δεν νομίζω ότι με βάσει την κατάσταση μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.