Γκιστ: "Να προστατεύσουμε την έδρα μας με κάθε κόστος!"

Ο Τζέιμς Γκιστ τόνισε πως οι «πράσινοι» οφείλουν να προστατεύσουν με κάθε κόστος το αήττητο του ΟΑΚΑ, ζήτησε από τον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει και σχολίασε τα νέα «πράσινα» αυτοκόλλητα στο Viber!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΚΑΕ:

"Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, να προστατεύσουμε την έδρα μας με κάθε κόστος. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε, ειδικά τώρα που έχουμε ένα καλό σερί νικών. Γινόμαστε στόχος στην Euroleague και οι ομάδες θέλουν να μας ανταγωνιστούν, οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι στο μονοπάτι που βρισκόμαστε ήδη  και πιστεύω πως θα είμαστε επιτυχημένοι.

Κάθε αγώνας είναι ενδιαφέρων για τους φιλάθλους και ειδικά στο ΟΑΚΑ. Έχουμε κάνει καλή δουλειά προστατεύοντας την έδρα μας και αυτό οφείλεται και στην στήριξη των φιλάθλων μας. Το μήνυμά μου προς αυτούς είναι πως ελπίζω πραγματικά να συνεχίζετε να έρχεστε και να μας στηρίζετε, γιατί το έχουμε ανάγκη."

Για τα «πράσινα» αυτοκόλλητα στην εφαρμογή του Viber: "Είναι τρελό! Μου αρέσει πολύ, είναι σπάνιο να έχεις  το δικό σου αυτοκόλλητο στο Viber. Νιώθω όμορφα όταν το βλέπω, το είδα και σκέφτηκα «ουάου»!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.