Καμπέσας: "Να κάνουμε την αυτοκριτική μας."

Ο Μπράιαν Καμπέσας μίλησε για την ήττα από τον Πανιώνιο και την κατάσταση που επικρατεί στο τριφύλλι, τονίζοντας πως όλοι πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους και να βελτιωθούν.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το τι έφταιξε: "Είμαι στεναχωρημένος για την αποψινή μας ήττα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γυρίσουμε  σελίδα, κάνουμε την αυτοκριτική μας και πώς να βελτιωθούμε εν όψει του επόμενου αγώνα."

Για το αν επηρεάζει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα το αγωνιστικό κομμάτι: "Δεν νομίζω ότι το ερώτημά σας σχετίζεται με το ματς. Εμείς όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουμε, πρέπει να τα ξεχνάμε όλα και να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Να κάνουμε, όπως είπα και πριν την αυτοκριτική μας, αλλά ο στόχος μας είναι να βελτιωθούμε για τον επόμενο αγώνα και να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς."

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: "Όπως όλοι γνωρίζουμε, περνάμε κάποιες δύσκολες στιγμές σε όλα τα επίπεδα, τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά. Ο στόχος μας όμως παραμένει να θέλουμε να δώσουμε το 100%. Όσον αφορά τον επόμενο αγώνα, αν είναι δυνατόν, να δώσουμε και το 200% με σκοπό να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα."

Για το τι μπορεί να φταίει: "Έχουμε σημαντικούς παίχτες, οι οποίοι είναι τραυματίες. Όμως ο σύλλογός μας διαθέτει 25-30 ποδοσφαιριστές. Άρα πρέπει όλοι μαζί με ό,τι υπάρχει να δώσουμε το μάξιμουμ. Από εκεί και πέρα βρισκόμαστε σε μια κακή περίοδο, από την οποία πρέπει αδιαμφισβήτητα να ξεφύγουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.