Αντιστάθηκε όσο άντεχε

Σε ένα σχεδόν άδειο «Παλατάκι» με συνθήματα από ...τα μεγάφωνα, με ύβρεις και ειρωνείες για Α2 που ακούγονταν συνεχώς από τους οπαδούς του «δικέφαλου», αφού ήταν ελάχιστοι για να τα καλύψουν με συνθήματα, ο Παναθηναϊκός αποδείχθηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ τα 3 τελευταία χρόνια.


Συγκλονιστικό ήταν το πρώτο σετ το οποίο κέρδισε το τριφύλλι με 31-33! Το σετ στους τελευταίους δραματικούς πόντους, είχε εναλλαγές στο προβάδισμα, καλές επιθέσεις, με το τριφύλλι να είναι πιο ψύχραιμο να καταφέρνει να πάρει την πολυπόθητη διαφορά 2 πόντων (31-33) και τελικά και το σετ.

Στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά, το τριφύλλι εμφανώς «κουρασμένο» από την υπερπροσπάθεια του πρώτου σετ, δεν προέβαλε την ίδια αντίσταση και το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ βρήκε τον ΠΑΟΚ μπροστά με 8-3. Με τον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε το σετ (16-10 το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ) που κατέκτησε τελικά ο ΠΑΟΚ με 25-17.

Ίδια εικόνα και στα 2 επόμενα σετ που κατέκτησε σχετικά άνετα ο ΠΑΟΚ με 25-17 και 25-16 παίρνοντας έτσι και τους 3 πόντους της νίκης, αφού το τριφύλλι δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση πέραν του πρώτου σετ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.