Άλτμαν: "Τα κανονίσαμε με την διοίκηση, είμαστε όλοι εντάξει!"

Ο Όμρι Άλτμαν επιβεβαίωσε πως  υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε διοίκηση και παίκτες για τις πληρωμές, μίλησε για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Λάρισα αλλά και το επερχόμενο ματς με τον Πανιώνιο.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τη συζήτηση που είχαν με τη διοίκηση: "Μιλήσαμε για τα θέματα τα οικονομικά. Τα είπαμε, τα κανονίσαμε, είμαστε όλοι εντάξει και δεν έχω να πω κάτι άλλο. Είμαι εδώ για να μιλήσουμε για τα αγωνιστικά."

Για την αποβολή του στο ματς με την ΑΕΛ: "Λυπάμαι για εκείνο το περιστατικό. Με πήγε πίσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το τιμ της ομάδας που ασχολείται για τη φυσική κατάσταση που με βοήθησε αυτό τον καιρό που έμεινα εκτός. Έχω γυρίσει καλύτερα και θέλω να το αποδείξω."

Για το ματς με τον Πανιώνιο: "Δεν θα είναι ένας εύκολος αγώνας. Είναι στο γήπεδο μας, ελπίζω να έχουμε τη συμπαράσταση πολλών φιλάθλων μας και δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από τη νίκη. Θέλουμε να νικήσουμε."

Σε ποια θέση του αρέσει να αγωνίζεται: "Είναι αλήθεια ότι μου αρέσει να παίζω πίσω από τον επιθετικό. Αλλά μπορώ να παίζω σε όλες τις θέσεις και φυσικά εκεί που επιλέγει ο προπονητής μου. Όπου και αν αγωνιστώ δίνω το 100%."

Για την εικόνα του Παναθηναϊκό εντός και εκτός έδρας: "Δεν μπορώ να δώσω καλή εξήγηση. Μια ομάδα σαν τον παναθηναϊκό δεν πρέπει να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Όπως παίζουμε εντός έδρας, έτσι πρέπει να παίζουμε και εκτός έδρας και έτσι θα έρθουν τα επιτυχημένα αποτελέσματα."

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη: "Είναι ο άνθρωπος που με έφερε στην ομάδα. Με έχει βοηθήσει πολύ και έχει συμβάλει να αναπτύξω πολλά στοιχεία στον τρόπο που παίζω. Είναι ο καλύτερος προπονητής και μας έχει βοηθήσει να ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο. Είμαι ευλογημένος που είναι προπονητής μου."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.